Mi se danas fokusiramo na domaće estradne zvezde, koje kada završe sa svojim karijerama uglavnom ostaju bez igde ičega, ali oni koji su bili malo pametniji, investirali su u neke biznise. Jedan od takvih je i proslavljeni srpski fudbaler Mateja Kežman, koji je igrao z anajveće svetske klubove poput PSV-a, Fenerbahče, Patriz Sen Žermen i Čelsi.

Samim time, i lepo se zaradilo, a on je zajedno sa supugom Tara Šumonja, otvorio kompleks odmarališta i old sskul brvnara na Kopanoiku, a posao za sada ide jako dobro. On uopšte nije zadivljen društvenim mrežama, tako da za njega sve to odrađuje njegova prelepa supruga sa kojom ima dvoje dece. Također, jako je i promenio svoj stajling, pošto je pustio i bradu, i izgleda kao pravi gorštak, zašto da ne, pa i zaslužio je, zar ne?

Mateja Kežman, je ono što mnogi ne znaju to, ženio se čak tri puta, a Tara mu je izgleda bila i “treća sreća”. Oni su tokom cele godine na planini, a jedino kada se vraćaju u grad jeste leto, kada idu na Ada Bojanu gde također imaju i kuću. Njih dvoje su se prvo pet godina zabavljali, a u nraku su već pune četiri godine. Inače, ona se već pre udavala, i to sa samo 19 godina kada joj je suprug bio Milutin, inače sin popularnog srpskog advokata Ace Perišića. Inače, Mateja Kežman je danas i fudbalski agent, a najveći dragulj u njegovoj kolekciji jeste Sergej Milinković Savić, koji danas nastupa u Italiji, za ekipu Lacija.

Preporučeno