Tasa Ražnatović je danas udata žena i živi svoju bajku u Španiji sa Nemanjom Gudeljom.Cecina kći već duže vrijeme njeguje trendi i mladenački urbani stil, što je vidljivo iu kolekciji modnih komada koja se nalazi u njenom ormaru. Njezin ormar doista je prava riznica modnih dragulja. Osim toga, ona jako puno polaže na svoj fizički izgled i način na koji se prezentira, što se ogleda u značajnoj količini novca koju ulaže u svoju garderobu. Također održava redovitu rutinu vježbanja kako bi se održala u formi.

Anastasia Ražnatović poznata je po besprijekornom osjećaju za stil. Njezini pratitelji na Instagramu često oponašaju odjeću koju nosi, što potvrđuje njen utjecaj na modu. Nakon pomnog razmišljanja, Anastasija je na kraju odabrala boju koja je trenutno u modi. Spajala je pripijeni smeđi kombinezon koji je laskao njezinoj figuri s odgovarajućom kožnom jaknom, čizmama i torbicom u istoj nijansi. Anastasijin make-up besprijekorno je upotpunio njezinu frizuru koja se sastoji od nježnih valovitih valova. Njezina manikura, ukusno nanošenje nebeskoplavog laka za nokte, izazvala je veliku pozornost i divljenje zbog svoje sposobnosti da doda dašak boje i raznolikosti njezinom cjelokupnom izgledu.

Anastasija je podijelila video u kojem je pokazala zanimljivu tehniku ​​kako provjeriti izgleda li haljina dobro bez ogledala. Kad joj ogledalo nije dostupno, telefonom vidi stoji li joj kombinacija odjeće dobro ili ne.

Nakon značajnih promjena u svojoj prehrani, Anastasia je uspjela uspješno smršati i ima vitku liniju. Kad su je pitali o njenim životnim odabirima, rekla je da se svjesno trudi eliminirati nezdravu hranu i daje prednost redovitim obrocima. Preferira kuhana jela i obično izbjegava lance brze hrane. Međutim, ako si dopusti nešto slatko, to se suprotstavlja trenutnim bavljenjem tjelesnom aktivnošću kako bi sagorjela višak kalorija Ona čvrsto vjeruje da je ključ za održavanje zdrave tjelesne građe kroz dosljednu tjelovježbu.

Preporučeno