Snežana babić Sneki je definitivno pevačica, koja ipak uspeva da opstaje na površini balkanske narodne scene, i to zahvaljujući pesmama koje je napravila sredinom 80 godina prošloga veka. Verujemo da je se oni malo stariji sećaju po dugim nogama i zgodnom telu, a u bivšoj Jugoslaviji je bila san mnogih muškaraca, Međutim, njeno srce je bilo jako dugo zaključano, a u to doba je imaala samo jedaan brak sa Miloradom babićem, koji je od nje tada bio stariji čak pune 23 godine.

Brak je potrajao samo 2 godine, a nakon toga se Sneki više nikada nije udavala. Kako je rekla nedavno, nije daa ne veruje u ljubav, ali ima sumnju u brak, jer ako se neko voli, nema potrebe za potpisivanjem svakojakih papira. ” Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad.. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju” – istakla je jednom prilikom govoreći o braku i planovima za budućnost.

Međutim, osim pevanja, Sneki voli da se bavi i slikanjem, a evo šta je rekla po tom pitaanju:”Slikarstvom se bavim desetak godina i samo onda kada imam da prenesem nešto na platno. To nije nešto što je meni imperativ, ali volim da slikam. To je nekako došlo potpuno spontano bez ikakvih priprema. Kad god sam raspoložena i imam vremena bacim se na platno” – kaže Sneki i dodaje:”Izložba je stvarno nešto što je preozbiljno za mene, neka to ostane za naše prave umetnike. Slikam tamo gde mi je lepo. To je soba gde ima mnogo svetlosti, zovem je sunčana soba. Volim taj deo kuće, tako da je to neki moj kuta – rekla je pevačica.

Preporučeno