Pre par dana, konkretno 7 januara, navršilo se punih 7 dana od kako je na Božićčnom ručku, Duško Tošić pred svim gosstima opalio šamar svojoj supruzi Jeleni Karleuši. Ona nije čekala ni trenutak, odmah je pozvala policiju, koja je pred uplakanim ćerkama morala da privede njihovog oca. On je punih mesec dana imao i zabranu prilaska svojoj supruzi, a u leto ove godine, Jelena je na Instagramu objavila i vest, kako se razvodi od Duška nakon 11 godina braka.

Napisala je kratko i jasno, da sve što su zarailili u zajedničkom braku, ostavljaju ćerkaama kada napuune punoletstvo, ali gle čuda, oni se još uvek nisu razveli. Oko karleuše nikada nije dosadno, a mediji, kao i cela javnost uživa u njihovim skandalima, i ne nosi bez razloga epitet i nadimak, mala od skandala.

I dalje je njihov brak velika misterija, Duško je u međuvremeenu postao i fudbalski menadžer, tako da je više po evropi i svetu, nego što je i u Beogradu, a Jelena je odlučila da na svom Instagram naloguu podeli i delić atmosfere sa ovogodišnjeg Božića. Naime, oni su snimili trenutak kada se lomi česnica, u kojoj se nalazi žito, drvo, pasulj, ali i novčić kojeg svi žarko žele da dobiju.

Na kraju je pogađate Jelena zaradila novčić, što znači da će joj c3la godina biti u znaku para, što je ona svakako i navikla da ima. Atina, njena starija ćerka je bila vidno razočarana što nije dobila novčić, ali kao što Jelena kaže, više sreće drugi puta. Pogledajte i celi video.

 

 

Preporučeno