Verujemo kako nema osobe a da je sa balkana, a koja imalo prati šou biznis, da nije čula za najveću vest iz prošle godine, a to je definitivno razvod Danijele Martinović i Petra Graše. Svi mi znamo, da njih dvoje nisu bili u braku, ali su bili u vezi pune 23 godine. Međutim, Petar ju je prevario sa 14 godina mlađom Haanom Huljić, a punih su godinu dana bili u vezi, dok se nije raskrinkala cela stvar.

Naime, i Danijelu i Petra je vezaala zajednička stvar, odnosno čovek koji se zove Tonči Huljić, inače hanin otac, koji je pisao pesme i za jedno i za drugo, ali i za ostatak cele Hrvatske muzičke scene. Na kraju su hrvatski mediji pisali o tome, da je glavni razlog taj, što je Petar završio sa Hanom, bio deca.

Hana je jaako bbrzo sa njim ostala u drugom stanju, a već danas imaju tri mesec staru bebu, kojoj su dali ime Alba. Oni koji malo više prate Hrvatsku estradu, setićše se da je Hana kao mala devojčica od samo 6 godina, glumila u spotu od Danijele Martinović za pesmu “Neka mi ne svane”. Ko bi rekao da će ta mala slatka plava devojčica, jednog dana toj istoj Danijeli da preotme zaručnika, i da dobije devojčicu i da joj daju ime, koje su ona i Grašo nameravali jednog dana da daju svojoj ćerkici. Bizarno ili ne? Pišite nam sva vašaa mišljenja u komentarima…

Preporučeno