Mi danas govorimo o jednom od lepših poslova koji postoje na planetu,a  to je svakako posao TV voditelja. Koliko god on izgledao atraktivno i primamljivo, definitivno nije za svakoga, i ne može ga baš svako raditi. Verujemo da ste do sada videli jako puno lepih TV voditelja, ali njihova priča i snalaženje pred TV kamerama su poprilično “tanki”. 

Ako tome dodamo i nepredviđene situacije, koje se mogu pojaviti u programu koji ide uiuživo, onda i ne čudi što po ruštvenim mrežama imamo jako veliki broj videa sa raznim gafovima, kako domaćih, tako i stranih TV voitelja. Mi vam tako danas donosimo jednu priču sa nacionalne srpske frekvencije, RTS. 

Ovo se sve naime dešavalo u pozadini, iza leđa popularne srpske TV voditeljke. Upravo jedan takav gaf je zadesio i RTS nakon što je preko tvitera krenula kružiti fotografija od voditeljice koja je čitala vesti. Tokom njenog čitanja vesti se desio momenat kada se moglo jasno u pozadini vidjeti igrica na monitoru i tu se neko našalio sa natpisom “RTS – vaše pravo da igramo Kendi kraš”.

Ipak, neko je u komentarima preko društvenih mreža otkrio kako tu nije bila u pitanju “Kendi kraš” nego slična igrica i da se ona zove “Empajers end pazls”, pa su drugi korisnici te društvene mreže samo krenuli praviti šale oko toga. Ovo je samo dokaz da nekada dok idu vesti, neko u montaži sebi krati vreme sa video igricama. Da li je nakon ovoga bio kaženje, to još uvek nismo mogli da saznamo. Vaša mišljenja na ovu temu?

Preporučeno