Žika Jakšić je definitivno jedan od popularniijih TV voditelja u celoj regiji, jer se zna da prko 15 godina vodi jednu od najgledanijih emisija u celoj regiji, a to je svakako “Nikad nije kasno”. Međutim, njegov privatni život definitivno krije neke tajne, koje jako mali procenat ljudi doživi. Njegov odlazak u nemačku, finansijski krah, dugovi do grla, samo su nešto iz čega se jako uspešno iščupao popularni Žika Jakšić. Iza sebe ima dva propala braka, propalu vezu sa Slavicom Čukteraš, a aiako je u godinama, jako je zanimljiv ženskoj populaciji.

Sada su se na internetu pojavile i fotke sa početka njihove veze, kada je Žika od nje bio stariji jako puno, i mogao joj je u nekim varijantama biti i otac. “Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismao krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene” – kazao je on u tom periodu.

“U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji” – dodao je za kraj.

Preporučeno