U nastavku našeg današnjega članka govorimo o rijaliti programu Zadruga, koji kako se bliži kraj godine, postaje sve zanimljivije i zanimljivije. Naime, od kako je unutra i Filip Car, stvari su se dodatno zakomplikovala, jer prema do sad viđenom, pola žena će da zarati zbog njega u naselju u Šimanovcima. 

Naime, Maja Marinković je unutra, a zna se da je i više nego slaba na Filipa, te da je još od prošle sezone imala neračišćene račune sa njim. Sa druge strane, ona je sada u emotivnoj vezi sa Bilalom, a nikao joj nije lepo selo, što se Filip, odmah zaleteo na Milicu Veselinović, koju je već drugu noć za redom odveo u krevet, gde sada svaku noć i spavaju zajedno. 

Mi danas, kao što i sami možete da vidite govorimo o Dejanu Dragojeviću, koji se proteklog vikenda oglasi na svom profilu te je najavio da prekid vezu sa Aleks jer mu je jasno da ponovo želi ući u vezu sa Filip Carom. Ona ovoga nije niti svesna, jer nema nikako kontakta sa spoljnim svetom, a sinoć je u sred emisije dozvolia da je Filip dira po međunožju, pa ko bi ostao sa takvom devojkom?

Međutim, sa druge strane mediji su došli do informacije da je razlog za njihov prekid u stvari to, što se on po svemu sudeći pomirio sa starom ljubavi Dalilom Dragojević.

 

Preporučeno