Mile Kitić je definitivno jedan od najdugovečnijih pevača na celoj estradnoj sceni, a njegova karijera je krenula još ranih 80 godina prošloga veka. Imao je ludačku sreću, kada je iz rodne Dervente stigao u Beograd, da je jako brzo upoznao harmonikaša Južnog vetra, koji je u jednoj lokalnoj kafani prepoznao njegov talenat. 

Tako je krenula njegova karijera, a u to doba zajedno sa Šemsom Suljaković, Sinan Sakićem i Draganom MIrković, činio je najjači kvartet narodne muzike u to vreme. Oni i dan danas imaju jako veliki broj hitova, a i dan danas održe poneki nastup zajedno, i to onda kada se dešava godišnjica postojanja “južnog vetra”.

Mile Kitić je prvu ženu koju je upoznao, odmah i oženio, a u pitanju e bila njegova koegia Marta Savić. Njih dvoje su iz ljubavi dobili i ćerku Elenu, koja je također krenula putem kojim su hodili njen otac i  majka, ali je ona umesto izvornoga zvuka, izabrala ar en bi. Međutim, njena karijera je potrajala jako kratko, više se posvetila Instagramu, gde je postala jako velika zvezda. Početkom prošle godine se udala za 17 godina starijeg čoveka, a u velikoj vili, ostali su da žive Mile i Marta. 

Oni su tako nedavno otvorili prostor kamerama televizije Pink, te su im pokazali svoje malo carstvo. Ono što je sve impresioniralo je to, da su u prizemlju sebi izgradili i bazen, tako da kada silazite iz spavaće sobe, odmah možete i na kupanje. Kuća je puna detalja, koje je Marta donosila sa inostranih turneja, a vidi se da su ljubitelji italijanskog pokućstva.

Preporučeno