Prošlog vikenda, proslavljeni košarkaš Jusuf Nurkić, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, dao je uzbudljivu objavu braka sa dugogodišnjom djevojkom Eminom, koja je iz Tuzle. Zaista nezaboravan trenutak, venčanje su svojim prisustvom ulepšali glumci Jovana Stojiljković i Goran Bogdan.
Odavno se spekuliše o vezi Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana, koji dele godinu dana razlike u godinama. Ostaje pitanje: jesu li uspjeli savladati brojne glasine i prepreke na koje su naišli? Čini se da su, uprkos naporima nedobronamernih pojedinaca, Jovana Stojiljković i Goran Bogdan uspešno održali čvrstu i otpornu vezu u javnosti. Objavom fotografije, glumac je definitivno stavio tačku na sve glasine i spekulacije oko njihove veze. Jovana i Goran viđeni su na vjenčanju košarkaša Jusufa Nurkića i njegove partnerke Emine Durić, koje je održano na istorijskoj tvrđavi Lovijenac u Dubrovniku.
Značajan aspekt ove prilike bio je da su svi prisutni bili obučeni u bijelo. U društvu voditelja Tarika Filipovića, ushićeni par pozirao je pred kamerama. Jovaninu venčanicu, besprekorno skrojenu, nije bilo moguće prevideti. Nema sumnje da bi bila zadivljujuća nevjesta, baš kao što je publiku očarala svojim nastupima na platnu. Ubrzo nakon toga, Goran se oglasio na svom Instagram profilu, podelivši fotografiju i prenevši poruku da je ljubav pobedila. Brojne poznate ličnosti, uključujući Anfernee Simmons, istaknutu košarkašicu Portland Trail Blazersa, viđene su na ovoj raskošnoj aferi.
Anfernee Simmons je stigla sa svojom djevojkom Bre Hudson kao pratiljom. Osim toga, događaj su svojim prisustvom uveličale i druge zapažene ličnosti kao što su Emina Ganić, Lejla i Tarik Filipović, Sabina i Enis Bešlagić, Viktorija i Dino Rađa, te Petar Grašo, uz mnoge druge ugledne ličnosti.
Preporučeno