Mi se u nastavku današnjeg članka bavimo sa jednom jako zanimljivom temom, o kojoj se definitivno nikada neće prestati pričati. naime, odnosi svekrve i snaje, uvek je to bila tema kada neki par uđe u bračnu zajednicui. Imao danas jako puno žena koje kažu da imaju super odnos sa svojim svekrvama, međutim, to je čisto zamazivanje očiju, jer nijednoj majci nijedna snaja neće biti dobra za njihovog sina, ali ni ženi nikada neće biti dosta d ispravlja “krive drine”, kod svog supruga i štetom koju je napravila njegova majka na njemu.

Krenuvši od zanovetanja kako ne valja hrana koju ona pavi, jer je od majke uvek bila lepša, pa do razmaženosti koju je ta ista majka napravila, a njoj definitivno treba muškarac na kojeg će da se osloni. Mi vam tako danas donosimo jednu priču koja se pojavila na Tviteru, a tiče se jedne beograđanje, koja je odlučila da pokupi svoje stvari i da ostavi svoga supruga, koji se nije hteo odvojiti od majke koja je jako bolesna, i koja je po njoj glavni krivac što je njen muž danas takav kakav jeste.

Njih dvoje su bili punih 20 godina u braku, a pre nego štro je spakovala svoje stvari i otišla iz kuće gde su živeli celi život, ona je na jednom papiru ostavila spisak stvari koje su je nervirale kod njegove majke, a on je celi papir objavio na društvenim mrežama.

”Lepo nam je bilo, ne kajem se nijednog sekunda, ti si ljubav mog života. Voleli smo se i iz te ljubavi smo odgojili dva predivna sina, naša dva ponosa. Dogovorili smo se kao dva odrasla čovjeka, pošteno i ljudski, ali moram da ti kažem ono što i ti znaš, ali ne želiš da izgovoriš glasno. Ne moraš, ja ću napisati, a ti i ne moraš pročitati, neću ti zameriti”, mapisala je ona..

Preporučeno