Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo fokusiramo na domaće zvezde, koje su bile jako slavne u svoje vreme, a danas ih je definitivno nagrizao zub vremena, i njih definitivno više nigde nema. Međutim, iza njih ostaju njihova dela, i definitivno nas uvek mogu sećati na njih. Mi danas govorimo, kao što i sami možete da vidite o Miri Stupici, jednoj od najboljih glumica u svoje vreme, a gde je danas i šta radi, možet eotkriti ako ostanete sa nama do kraja današnjega članka. Ono što mnogi ne znaju je to, da je ona sestra također popularnog srpskog glumca, Bore Todorovića:

“Kada sam ja bila dete, bilo je vreme tišine, nije bilo rata. Bilo je to vreme strašne skromnosti. Ja se sećam svake svoje šetnje s mamom i tatom. Za mene je bila divna stvar to što nisam ostala kod kuće, nego sa mamom i tatom išla u prirodu. Pa srećemo neke ljude, pa me ti ljudi pomiluju po kosi… Tako se polako otvarao svet preda mnom. I tako sam znala gde mi je mesto. Znala sam da sam mala, da sam niko i da ću jednog dana postati neko, prema nekom uzoru od tih maminih i tatinih prijatelja, ili njihove već odrasle dece” – pričala je Mira.

Bora je imao samo 11 godina, kada su ostali bez oca, a ona je imala samo 17, a on je preuzeo ulogu glave porodice i brinuo se o svima njima, pošto su živeli u jako teškim uslovima nakon 2 Svetskog rata. Ostatak njene priče, pronađite ovde. 

Preporučeno