Nova godina, nije bez razloga proglašena za najluđu noć u godini. Tada apsolutno svako na svetu se bar malo opusti, te da se bi oduška, bilo da se radi o mladom ili starom. Jednostavno, ljudi vole da se prpvesele i da se uđe na najbolji mogući način u 2023 godinu. Doduše, gledajući veb portale i društvene mreže imamo osoba koje su itekako preterale u opuštanju, ali im se taj jedan dan itekako može da oprosti. 

I domaći selebriti su definitivno sebi dali oduška, neki od njih poput pevača su radno dičekali novu 2023 godinu, ali su se 1 januara ipak malo opustili, te su pokazali da i u njima vatre  još uvek ima. Međutim, imamo i onih koji su pomalo ušli u godine, a sebi daju za pravo da rade nešto što su radili pre 30 ili više godina. 

Jedna od njih je svakako i gospođa sa naslovne strane o kojoj ćemo da pišemo danas, a njeno ime je svakako Ružica Jakšić. Ćena je to koja je verovali ili ne ušla već u 10 deceniju života, i koju kada god da vidimo na internetu izgleda sve življa i življa. Jedna je od retkih u tim godinama, koja se ne žali ni na kakve bolove, i koja se mora priznati izgleda i više nego čilo za svoje godine. 

Kako i sama kaže tajna njenog vedrog duha i dobrog izgleda je to, što spava 7 sati na dan, i to što se hrani zdravo i na vreme. Također, izjavilaje da za novu godinu želi da se provede u intimi svoga doma, a zaigrala je u pidžami uz stari narodni hit. Pogledajte i sami staru dobru Rušku. 

@bgonline.rs

#ruskajakic #novagodina #2023 #kolo #srbija #volimsrbiju #fyp #foryoupage

♬ original sound – BGonline

Preporučeno