Kada je u pitanju Predrag on je bio poznat kao veliki samotnjak, pa je često voleo da ode u svoju vikendicu na Bisernom ostrvu. Devetog septembra 1997. godine je preminuo poznati srpski glumac PRedrag Pepi Laković. Tačno je prošlo 24 godine od njegov odlaska, a još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

Predrag Laković je bio poznati jugosloveniki glumac, imao je brojne uloge, ali publika ga najviše pamti kao Bobinog ujaka Koste Pavlovića iz popularne serije Bolji život. Također, jedna od zapaženijih uloga mu je i bila u Kamiondžijama, kao nastavnik muzičkog u školi, a scene koje je snimio sa Miodragom Petrovićem Čkaljom se i dan danas rado gledaju na našim malim ekranima. Poslednju ulogu imao je 1997. godine neposredno pred smrt u filmu “Crna mačka, beli mačor”, gde je igrao lik muzičara. Međutim, kraj snimanja nije doživeo!

Glumac je bio poznat kao veliki samotnjak, pa je često voleo da ode u svoju vikendciu na Bisernom ostrvu u blizini koje je i izgubio život 9. septembra 1997. godine strada je na Mrtvoj Tisi, a njegovo beživotno telo su pronašli lokalni alasi. Posle ovog tragičnog doagađaja u javnosti su počele da kruže priče da je on oduzeo sebi žviot, ali to nikada nije potvređeno. Predrag je imao i rođenog brata blizanca Dragana Lakovića, prenose srpski mediji. Također, on je bio glumac, a poznat je po dečijim emisijima. Najpoznatije su “Na slovo na slovo”, i “Deco, pevajte sa nama” u kojoj je i pevao za mališane. Koje je vaše mišljenje o ovo glumcu ? Pišite nam.

Preporučeno