Najbolji teniser sveta u poslednje vreme glavna je tema kako medija na našim prostorima tako i medija širom sveta. Mnogo se pisalo o njemu o svemu što se desilo u Australiji. On je proveo 11 dana u Australiji i deportovan je te države i zabranjen mu je ulazak naredne tri godine. Nakon što se vratio iz Australije, Novak je u Srbiji gde svoje slobodno vreme koristi da provodi sa porodicom i prijateljima.

Brak Novaka i Jelene Đoković je na udaru svaki put kada se Nole slika sa nekom damom poznatom iz javnosti. Ali, ipak ove slike nisu bile poza za društvene mreže, kako to obično biva. Prvi teniser sveta uhvaćen je sa atraktivnom glumicom na zadnjem sedištu automobila.

Pre nekoliko godina, afera koja je potresla svetske i domaće medije se dogodila kada su Novak Đoković i jedna od najbogatijih glumica Bolivuda, Dipika Padukon, uslikani kada su zajedno napustili hotel i u nepoznatom pravcu odvezli se istim automobilom. Tako je tada pred turnir u Indijan Velsu, “Dejli Mejl” izbacio pomenute slike, podsetivši na brak Novaka i Jelene Đoković, koji se tada našao na samom udaru. Međutim, jako je malo onih koji znaju da je prijateljstvo Đokovića i bolivudske glumice otpočelo 2014 godine, kada je održan egzibicioni meč Premijer lige u Indiji, kada je Dipika u dublu igrala sa Rodžerom Federerom, dok je sa druge strane mreže se nalazio Novak Đoković.

Već iduće godine, kada je sa porodicom prisustvovala Vimbldonu, Dipika je prijateljski ćaskala sa Jelenom Đoković. Par Đoković godinama je zatim negovao odnos sa glumicom koja je u njihovoj porodici veliki prijatelj i vatreni Novakov fan, napisao je medij.

Preporučeno