Ruška Jakić je svima poznata pod nazivom beogradska “dama sa stilom”, a ona je pre bila voditeljica emisije “Ljubav i moda”, kako je to ljudima poznato koji prate njen rad. Isto tako je Ruška poznata kao osoba koja ima mnogo samopouzdanja kojeg promoviše i širi, a isto tako i promovisanju svoje potrebe da čovek prvo sam sebe treba da voli i poštuje kako bi onda sve to mogao očekivati od drugih ljudi.

„Dobro jutro, lutko.“, ni kraće rečenice ni veće motivacione poruke. Vlasnica ove mantre je naša poznata voditeljka koju mnogi obožavaju, kako zbog stila koji fura, tako i zbog citata koji se prenose godinama unazad. Poznatu voditeljku Rušku Jakić koja danas ima 83 godine svi znaju, dok je njena ćerka malo poznata domaćoj javnosti. Ruška je vodila jednu od najpopularnijih emisija kod nas “ljubav i moda” a svima je dobro poznata kao žena koja ima mnogo samopouzdanja koja je uvek bila spremna da sruši sve tabue i predrasude. Ekscentričnim izgledom i izjavama kupila je domaću javnost, a njen buran život nije prošao nezapaženo.

Ruška se udavala tri puta, a iz braka sa Laletom Nadeždićem Ruška je dobila ćerku koja se zove Ana Nadeždić. Ana se vrlo retko pojavljuje u javnosti, a poznato je da sa suprugom živi u Italiji gde ima licenciranu firmu za lajfkoučing i drži seminare i treninge, a na njenom Instagram profilu mogu se naći upravo takve slike. Također, mnogi za Anu kažu da je ista svoja majka. Koje je vaše mišljenje o njenoj ćerci? Pišite nam u komentar.

Preporučeno