Mnogo je tužnih priča koje se mogu pronaći na društvenim mrežama, ali i internet portalima. Naime, imamo jako puno lepih primera, kad nekoj zvezdi iz sveta estrade krene jako dobro karijera, poput primea radi Seji Kalaćču, a koji svojim nepromišljenim potezima upropasti sebi karijeru.

Konkretno u njegovom slučaju, alkohol je odneo sve do vraga,a on danas peva po kafanama za 50 evra. Nij on jeini, imamo dosta njih koji su itekako verovali menadžerima, i nekim agentima, koji su ih itekako opelešili, a njima nije ostalo ni za pod nokat, narodskim jezikom rečeno. Mi danas govorimo o pevačici, pred kojom je bila blistava karijera, a koja nije uspela da dosegne vrhunac iste. Anica Milenković se na estradnoj sceni pojavila sa samo 17 godina, a već tada je bila proglašavana naslednicom Dragane MIrković, ali početk rata na Balkanu je uništio njenu karijeru,. ali i privatan život.

Nekakl je izdržala u Srbiji do 2007 godine, kada odlazi na jednu manju turneju u Ameriku, tamo joj se toliko svidelo, da je ostala tamo d živi. U tom periodu, kada se preselila u Ameriku, njen život doživio je potpuni preokret. U tom periodu je raskinula i dugogodišnju vezu sa svojim partnerom, a sa njiome je imala i dvoje dece, koja su pripala njoj, te se ona morala sama brinuti o njima.

Kada je osstala bez ičega, dobijala je rano razne ponude, pa čak i svoje telo da prodaje, ali je to sa ponosom i odbila. Na kraju je odlučila da krene sa polom pomaganja starijim i iznemoglim osobama. 

Preporučeno