Kada je u pitanju pevačica Ceca Ražnatović ona se u poslednej 2 nedelje baš udaljila od estrade i medija uopšte, a trenutno provodi jako puno vremena sa svojom porodicom, a najviše se očekivalo da bude sa unukom Željkom. Ona je njemu posvećivala i najmanje pažnje tokom božićnih i novogodišnjih praznika, a sada je odlučila da mu sve to nadomesti.

Osim toga, uvek ima mesta i za njenu veliku ljubav Bogdana, a sa kojim se uopšte puno ne pojavljuje u medijima. Naime, njih dvoje su ovaj mesec napunili punu godinu dana kako su zajedno, a mnoge zle duše i jezici su definitivno mislili da od toga ništa definitivno nema i da će se jako brzo razići. Međutim, oni su pokazali da su i jači od celih tih priča.

Pevačica sada kako je porošao božić ima samo jednu obavezu, a to je svakako Zvezde Granda gd eje propustila samo dve epizode zbog nekih svojih privatnih razloga. Mnogi su tako mislili da je došao kraj i tom projektu, ali se ona jako brzo vratila u emisiju, te je opet razočarala sve one koj su mislili da je pukla tikva između nje i Saše Popovića.

Također, jako se dobro zna da skoro svaku emisiju dođe u nečem novom što se tiče njenog samog načina oblačenja, i naprosto sve zaseni. iako je već odavno ušla u petu deceniju svog života, Ceca i dalje drži do svoje linije, te je kako vrme protiće ona sve bolja i bolja.n Narodskim jezikom rečeno, poput je vina, koje je naravno sve slađe i ukusniej što je starije i starije. Pogledajte i sami slike sa snimanja.

Preporučeno