Celu prošlu godinu je obeležila priča o Petru Graši i Hani Huljić, a svi su bili u šoku kada je se otkrilo d aje nakon pune 23 godine ostavio svoju dugogodišnju devojku Danijelu Martivnović. Nikme iz Hrvatske kao ni iz Balkana nije bilo jasno zašto ju nije oženio ccelo to vreme. Jedni su govorili da je u pitanju to što ona ne može da zanese dete i naslednika pevaču, dok su oni malo radikalniji bili ubeđeni da je ovaj brak zavesa i da je hrvatski pevač u stvari gej.

Ali kao grom je odjeknula vest da ju je Grašo ostavio zbog 15 godina mlađe Hane Huljić, koja je ćerka njegovog dugogodišnjek saradnika Tončija Huljića. Njagore od svega je to , što ju je i Danijela jako dorbo znala, a glumila je i kod nej u spotu sa samo 6 godina.

Tako da nju pevač petar zna još od malih nogu, kako su nedavno izjavili, ljubav se rodila pre neke tri godine, a od pre 3 meseca žive zajedno u Zagrebu. Pre par dnaa je odjeknula i nova bkba, a to da je HAna ostala u drugom stanju i da će na leto oni da postanu roditelji. Sada se oglasio i sam PEtar grašo, koji je rekao da su presretni zajedno, i da mu je jako teško što se sve tako izdešavalo.

On je na sve to dodao samo da je jako sretan sa Hanom, i da ju je do sada upoznao sa svojim prijateljima i da su je svi prihvatili. Uskoro kupuju kuću u Spliut, koje je vaše mišljenje ?

Preporučeno