Potvrdivši sumnje mnogih, biznismen Bogdan Srejović nedavno je podijelio fotografiju pored Jovane Ljubisavljević, bivše učesnice rijalitija “Zadruga”. Ova fotografija učvršćuje tvrdnje da su u ljubavnoj vezi. Već duže vrijeme kruže nagađanja o Jovaninoj vezi sa Srejovićem, koji je ranije bio u vezi s Cecom Ražnatović. Unatoč tome što su više puta viđeni zajedno, do sada nikada nisu javno priznali svoju vezu.

Brzim potezom, Bogdan je na svom Instagram nalogu podijelio fotografiju na kojoj je uhvatio trenutak na kojoj on i Jovana šetaju ruku pod ruku, a koju je ona odmah objavila na svom profilu. Ovom odlukom par je otvoreno priznao svoju ljubavnu vezu, iako su ranije tvrdili da su samo poznanici. Podsjećamo, Srejović i Ceca su raskinuli vezu u februaru 2022. godine, nakon godinu dana zajedničkog života. Putevi su im se ukrstili na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja, a nakon nekoliko tjedana udvaranja krenuli su na romantično putovanje.

U posljednje vrijeme primjetna je promjena u njihovom ponašanju jer su od početka godine viđeni zajedno. To mogu potvrditi i slike paparazza snimljene u jednom beogradskom restoranu. Prije toga, par je viđen kako uživa u očaravajućoj zimskoj atmosferi na Jahorini. Malo je reći da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, kao ni stalno prisustvo zagonetnog muškarca koji je prati.

Ceca je tokom veze s Bogdanom često za medije govorila o njihovoj idiličnoj vezi. No, svojedobno su se pojavili izvještaji koji upućuju na napetost između Bogdana i Cecinog sina Veljka. Nasuprot tome, Anastasija je stvorila jaku vezu s Bogdanom i često ga je pratila u večernjim izlascima. Iako je evidentno da je Cecina i Bogdanova ljubavna priča izazvala pažnju, točni razlozi njezine propasti ostaju nepoznati. Ceca je o detaljima odlučila ostati škrta na riječima, a prekid je samo potvrdila pažljivo biranim riječima u obraćanju javnosti.

Nakon prekida izjavila je da će, iako je njihova romantična veza prekinuta, ostati prijatelji do kraja života. Fascinantno je da je Bogdan deset godina mlađi od Cece, dok je njegova sadašnja partnerka 11 godina mlađa od njega. Ovaj je detalj naveo mnoge pojedince na društvenim mrežama da nagađaju da ova veza ima veću vjerojatnost da će uspjeti.

Preporučeno