– Ana Sević je definitivno pjevačica, koja je od razvoda od darka Lazića skoro u potpunosti nestala sa scene. Ona se posvetila novom braku, rodila je drugo dijete te sada puno više vremena provodi sa svojom porodicom….

Ana Sević trenutno proživljava blaženu i zadovoljnu zajednicu odgajajući troje djece. No, godine njezina odrastanja bile su daleko od idiličnih. U Aninom odrastanju nedostajala je očinska figura, budući da je otac bio odsutan iz njezina života. Odgajana samo od svoje majke Danijele, Ana je dulje vrijeme ostala nesvjesna identiteta svog oca. Tek kada je Ana prešla u adolescenciju i krenula na svoj put natjecateljice u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, u njezin život ušao je biološki otac Vidan.

Dva desetljeća Ana Sević i njezin otac ne komuniciraju, potvrdio je pouzdani izvor upoznat s obitelji. Dok je Ana bila tek dijete, njezina majka Danijela odlučila je napustiti dotadašnje mjesto i preseliti se u Beograd, tražeći novi početak koji će ih zaštititi od oštrih osuda i predrasuda nekadašnje okoline. Danijelino preseljenje u glavni grad pokazalo se prekretnicom u njezinu životu, dovelo ju je do pronalaska radosti i konačnog ulaska u novi brak. Prema navodima drugih, nema definitivne potvrde da je Vidan iz Užica doista otac Ane Sević, jer je njihova veza bila kratka i neformalna.

Zbog toga je ta tema prestala biti tema razgovora, što je Danijelu nagnalo da se preseli i zajedno sa svojom kćeri započne novo poglavlje u svom životu. Dok je u Beogradu mogla otkriti radost, Ana je značajan period provela bez očinske prisutnosti. Vidan je u međuvremenu stupio u brak i na svijet poželio kćerkicu Maju. Nakon niza godina, Ana i njezin otac uspješno su se ponovno povezali i sada uživaju u prekrasnom odnosu.

Osim toga, Ana dijeli blisku vezu sa svojom polusestrom Majom, a naširoko se primjećuje da njih dvije nevjerojatno liče, odmah odajući svoju sestrinsku vezu. Prema pouzdanom izvoru iz njihovog kruga, među susjedima je odavno poznato da Ana i Maja nevjerojatno sliče jedna drugoj. Njihova je veza doista izvanredna, jer dijele blizak i intiman odnos, komunicirajući jedno s drugim na dnevnoj bazi. Ana i Maja služe kao živi dokaz da, unatoč izazovima i teškoćama koje život nosi, snaga ljubavi i obiteljskih veza pobjeđuje svaku prepreku koja im se nađe na putu.

BONUS TEKST:

Rođena 20. studenog 1985. u Užicu, Srbija, Ana Sević proslavila se kao pjevačica i televizijska voditeljica nakon zapaženog nastupa na glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Tijekom svog djetinjstva Ana je iskusila odsutnost očinske figure jer otac Vidan nije bio uključen u njezin život. Odgajana od strane majke Danijele, Ana se s majkom iz Užica preselila u Beograd dok je bila beba. Odrastajući u Beogradu, Ana se suočila s izazovima djetinjstva bez oca. Ipak, njezina majka Danijela uspjela je za njih dvoje stvoriti sigurno i veselo kućanstvo.

U užurbanom gradu, Danijela je ponovno otkrila osjećaj sreće i na kraju se ponovno udala. Dok je Ana značajan dio života provela nesvjesna identiteta svog biološkog oca, Vidan je u njen život ponovo ušla tokom adolescencije kada je učestvovala u televizijskoj emisiji “Zvezde Granda. Angažovanjem u “Zvezdama Granda” Ana Sević je stekla afirmaciju javnosti, osvojivši gledaoce svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima.

  • Nakon uspješnog nastupa u showu, Ana je krenula na uspješno glazbeno putovanje, učvrstivši svoj status jedne od omiljenih srpskih pjevačica. Tijekom svog profesionalnog puta Ana je postigla veliki uspjeh izdavanjem brojnih pjesama koje su se popele na vrhove ljestvica i zadivljujućim izvedbama koje su imale odjeka kod publike diljem regije. Uz izvanredna glazbena postignuća, Ana se otisnula iu sferu televizijskog predstavljanja, dodatno učvrstivši svoju poziciju omiljene i utjecajne ličnosti. Ana, koja je trenutno u blaženom braku, ponosna je majka troje djece. Obitelj joj je od najveće važnosti u životu, a iznimno snažnu vezu dijeli s majkom Danijelom koja joj je dosljedno pružala nepokolebljivu podršku.

Uz to, Ana je uspostavila blisku vezu sa svojim biološkim ocem Vidanom, kao i svojom polusestrom Majom, s kojom dijeli brojne sličnosti. Unatoč izazovnom odrastanju, Ana Sević je trijumfirala nad nedaćama i uspostavila uspješnu profesionalnu karijeru i zadovoljan obiteljski život. Njezina pripovijest služi kao svjetionik nadahnuća, pokazujući da se uz predanost, ustrajnost i ljubav svaka prepreka može savladati.

Preporučeno