– U subotu je završena još jedna sezona Zvezdi Granda. Pobjednik je prema očekivanjima bila Šejla Zonić, a njen mentor je bila Ceca Ražnatović. Kako je izjavila poslije samoga finala, sada ide na duži odmor sa svojom porodicom….

Nakon što je Željko Ražnatović preminuo, Ceca Ražnatović je svjesno odlučila da svoju ulogu čuvara Veljkove i Anastasijine djece stavi na prvo mjesto. Tijekom tog razdoblja ostala je uglavnom ravnodušna na romantične potrage koje su se događale u njezinoj okolini. Bilo je rašireno uvjerenje da se nitko nikada ne može usporediti s njezinim preminulim mužem. Međutim, došlo je vrijeme kad si je pjevačica dopustila pozdraviti nove mogućnosti, nove veze, pa čak i nove titraje u svom trbuhu.

  • Jednom je prilikom priznala da je nailazila na naklonost i prije i poslije oca svog potomka, ali nikada nije bila identična. Svaki pojedinac koji je ušao u njezin život prije i nakon njega činio se samo kao replika, nesposobna izazvati isti duboki osjećaj koji je ona doživjela kad se materijalizirao na ulazu ili razgovarao s njom. Iznenađujućim spletom događaja, neočekivano se povjerila Bogdanu Srejoviću, primivši ga u svoj svijet. Javnost je ostala zatečena ovom nekonvencionalnom romansom, potaknuvši žestoke rasprave u medijima o kompatibilnosti para i privlačnosti koja je Cecu privukla karizmatičnom ugostitelju.

Ipak, uz sva nagađanja, publiku nije moglo ne veseliti pjevačevo ponovno otkriće ljubavi. Nažalost, romantična veza došla je do kraja, a prema izjavama slavnog umjetnika, ona je trenutno nevezana. Upravo zbog njenih izjava video je izazvao pažnju na Instagramu Blic televizije. Naime, Ceca je dopustila primamljivom pojedincu odjevenom u crno da joj priđe, stvarajući kod promatrača iluziju poljupca, iako je to bila samo varka oku.

Svrha angažiranja mađioničara postaje očita onima koji poznaju spomenutu televiziju, no pravi identitet zabavljača ostaje misterij. Dajući modni izričaj svojim usklađenim kompletima, duo majke i kćeri odabrao je odijela sivih tonova, upotpunjen elegantnim štiklama i elegantnim torbicama. No, Ceca je bila ta koja je istinski plijenila pažnju svojim Prada odijelom, s modernim detaljima poput pernatih ukrasa na hlačama. Prema informacijama pronađenim na internetu, navodi se da je Ceca samo na blejzer uložila vrtoglavih 5.975 eura. Za razliku od njih, hlače su relativno ekonomičnije, po cijeni od 3125 eura.

Dodatno, torba prikazuje sofisticiranu crnu nijansu, koja simbolizira cijenjeni brend “YSL”, a cijena joj je 920 eura. Sve u svemu, Ražnatovićka je velikodušno donirala iznos od 10.000 eura za kupnju ansambla. Svetlana Ceca Ražnatović, proslavljena balkanska zvijezda, jučer je dočekala trećeg unuka Isaija. Bogdana, koja je Cecina snaja i majka trojice dječaka Željka, Krstana i Isaije, slavu je stekla nakon što je uplovila u vezu s Veljkom Ražnatovićem.

Osim nje, na brak sa sinom poznate pjevačice Goce Božinovske odlučila je i njezina sestra Bojana. Domaći mediji brujali su od nagađanja o vezi Cece i Goce Božinovske, a proslavljena folk diva na kraju se oglasila izjavom na ovu temu. Moj odnos s Gocom karakterizira korektnost. Nemamo potrebe za dnevnim susretima, niti se osjećamo obveznima dijeliti obroke ili pauze za kavu. Goco je vrlo uspješna žena koja se ne oslanja na druge za priznanje ili pažnju. Ja nisam pod utjecajem popularnih mešetara i svaka pomisao na sukob između nas je bez temelja, pojasnila je u izjavi za medije.

Preporučeno