– Ceca Ražnatović je u posljednjih mjesec dana odlučila da se aktivira na profesionalnom planu. Krenula je da planira veliku regionalnu turneju, koja bi prema posljednjim informacijama trebala da starta u maju mjesecu. Za to vrijeme, je u žiriju Zvezdi Granda, a sinoć je iskoristila i priliku da bodri i sina Veljka. 

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, večeras je odnio pobjedu i izborio nastup u finalu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u boksu.

Uz Đorđa Davida, Ivanu Peters, sveštenika Ražnatovića i episkopa Stefana Šarića, pjevačica ga je zdušno bodrila iz publike.

Ceca se posvetila neprestanoj molitvi, žudeći za dostojnim nasljednikom, a kada je Veljko izašao kao pobjednik, suze su joj krenule. Izrazivši ponos, istaknula je značaj ove pobjede za svog nasljednika, ističući koliko im ona uistinu znači.

Ceca je izrazila osjećaj stresa zbog situacije.

– Emocije su me preplavile, suze mi još teku niz lice. U potpunosti razumijem značaj ove pobjede za njega. Predstavljati svoju zemlju u večerašnjoj utakmici bilo je ostvarenje sna. To mi kida živce, jer smo ga navikli gledati u boksačkom ringu, kako uvijek navija za njegov trijumf. Ova pobjeda mu je nesumnjivo podigla samopouzdanje – rekla je Ceca nakon meča, ističući:

Ceca je izjavila da je i njen san postao stvarnost.

Veljko Ražnatović se, kaže naš izvor, posljednje četiri godine uspješno bavi uzgojem svinja, o čemu govore i pozitivne reakcije našeg sugovornika. Čini se da je ne samo zadržao već i proširio posao, čime je postao dostojni nasljednik Cece Ražnatović.

  • Sklopljen je ugovor između Veljka i vlasnika lanca hotela koji se prostire na više lokacija u Srbiji, a prema kojem će se znatna količina mesa prodavati hotelima. Naš izvor doznaje da ovaj poslovni pothvat obuhvaća klaonicu u kojoj se meso prerađuje i distribuira. Dok se šuškalo da je Veljko prije otprilike godinu-dvije pokrenuo farmu svinja u Titelu, točnost ove informacije ostaje neizvjesna. No, poznato je da već nekoliko godina u Žitorađi vodi farmu na kojoj godišnje uzgaja tisuće svinja. Bez sumnje, riječ je o unosnom poslu od kojeg Veljko ostvaruje pozamašne prihode. Zbog poteškoća u nabavi tovnih svinja po razumnoj cijeni, Ražnatović je tražio siguran način za prodaju svoje stoke, što je dovelo do sklapanja ugovora sa spomenutim lancem hotela. Naš informator nadalje tvrdi da su obje uključene strane trenutno zadovoljne dogovorom.

Kako kaže sagovornik Kurira, Veljkova farma radi po principu uzgoja svinja, transportu u klaonicu, gde veterinarski inspektori kontrolišu kvalitet. Nakon toga meso prolazi djelomičnu i potpunu obradu prije isporuke u hotele u Srbiji. Sugovornik smatra da ovaj način ne samo da osigurava sigurnog kupca za Veljka, već i omogućava veću prodajnu cijenu.

Tokom naše posete Žitoraži u avgustu 2021. ekipa Kurira otkrila je da je Cecin naslednik značajno kupio zemljište u obližnjem selu Stara Božurna. Na ovom prostranom posjedu podignuta je masivna građevina koja se proteže na više od 5000 četvornih metara. Upravo je u toj ustanovi ispočetka krenuo u svoj pothvat stočarstva, posebno se fokusirajući na uzgoj svinja i druge stoke.

Ostvarivanje ovog zadatka nije svakome dostupno.

Prema riječima susjeda, stekao je pozamašnu farmu po priličnoj cijeni od otprilike 30.000 eura. Ovo je investicija koju si ne može svatko priuštiti. Imanje se može pohvaliti brojnim svinjama i prasadima, kao i novokupljenim konjem. Ukupna svota uložena u ovaj pothvat iznosi najmanje 20.000 eura. Rad i održavanje farme povjereni su timu predanih pojedinaca. Moram naglasiti da moji osjećaji nisu ukorijenjeni u zavisti, već u iskrenom zadovoljstvu što takva nekretnina postoji. Osobno nemam financijskih sredstava za takvu kupnju. Za njega je mnogo povoljnije što je kupio i uložio u ovu farmu nego dopustiti da propadne.

Preporučeno