Tijekom svog nastupa, pjevačica Anabela Atijas govorila je o svom izazovnom životnom putu, prisjetivši se vremena kada je ostala bez doma i prisiljena oslanjati se isključivo na vlastite resurse. U tom je razdoblju doživjela i slomljeno srce zbog gubitka prve prave ljubavi.

Kroz život sam se suočio s brojnim izazovnim trenucima, od kojih se svaki u datom trenutku činio najtežim. Međutim, nijedan od tih trenutaka nije usporediv s razornim gubitkom koji sam doživio kada sam ostao bez doma i tragično izgubio svoju prvu ljubav. Oduvijek sam vjerovao da svaki neuspjeh na koji naiđemo služi samo da nas ojača i na kraju je sve dobro ispalo za mene. Anabela je podijelila svoju priču, osvrćući se na potpuni i iznenadni slom koji je doživjela, ostavljajući je potpuno samu bez ičega sa svojih 16 godina. U to vrijeme je spoznala surovu stvarnost da je imati nešto i izgubiti to najgore moguće kletva. Preko noći se našla u živom paklu, nesigurna gdje će provesti noć ili kada će imati sljedeći obrok. Nedavno ju je netko prozvao uličarkom, a ona tu oznaku priznaje, ali ponosno izjavljuje da se ova uličarka u međuvremenu transformirala u uspješnu ženu i brižnu majku.

Akademici koji se razmeću svojim vjerodajnicama nisu osobe vrijedne divljenja osim ako drugima ne pruže ruku pomoći. Najniža od nižih je ismijavanje i iskorištavanje nečije ranjivosti, kako je izrazila pjevačica koja je dalje podijelila: “Osjetila sam neodoljivu želju da prestanem postojati, da potpuno nestanem. U tom sam trenutku bila potpuno sama, lišena ikakvog tračka nada ili razlog za nastavak.” Za ljude je ključno zadržati nepokolebljivu vjeru u uvjerenje da Bog ima svrhu za svakoga od nas. Anabela je, govoreći iz osobnog iskustva, otkrila da je kroz gubitak i patnju postala osoba kakva je danas. Zatim je proniknula u značajnu ulogu koju ima baka.

Biti baka ima najveći značaj u mom životu. Neopisivo je koliko se razlikuje od bilo koje druge uloge koju sam imala, a za mene je ključno da budem baka svojim unukama, nadmašujući vlastitu ulogu majke. Moja težnja je ostaviti trajan dojam na njih, baš kao što je moja baka ostavila na mene. Unatoč iscrpljenosti koju nose česta putovanja, cijenim svaki trenutak proveden s njima i željno iščekujem sljedeći put kad ću vidjeti Lunu.

Preporučeno