Kada su u pitanju vesti iz crne hronike ne prestaje da nas šokiraju i iznenađuju, a u poslednje vreme, nema dana a da mi u medijima ne pročitamo da se desila neka traedija. Šta se dešava sa ljudima u poslednje vreme, niko ne može da nam na to odgovori, ali ono štoznamo jeste da se mnogo tragedija desilo, i da je mnogo ljudi izgubilo svoje živote.

Danas nastavljamo sa lošim vestima, a tragedija koja se desila u Somboru šokirala je i izbezumila celi region, gde su ugašena dva mlada života, a radi se o Anastasiji i Ana beli koje je ubio njihov otav Zdravko. Anastasija je imala samo 19 godina i radila je kao šminkerka, a četiri godine mlađa od nje, anabela imala je samo 15 godina i tek je renula u prvi razred srednje škole. zdravko je krvavi pir započeo tako što je prvo zakkla sa nožem svoju suprugu Miru, a onda je zapalio kuću i u tom požaru su nastradale njegove ćerke.


Na kraju je Zdravko presudio i sebi, tako što se obesio o gredu, a do pre neoliko dana jje on bio u zatvoru zbog nasilja u porodici, a danas je došao do porodične kuće i uraio ovaj strašni i monstrulozni zločin, koji je prijavio njegov sin. Nakon poziva, policija i vatrogasci su u kuću koja se nalazi u Ulici Sime Šolaje odmah došli, a nakon gašenja požara, pronađena su tri tela, od kojih je jedno bilo obešeno, a tek kasnije je otkriveno i četvrto telo koje je vaše mišljenje? Pišite nam u komentarima ispod?

Preporučeno