Danas u nastavku ovog članka donosimo par reči o domaćoj estradi koja je sva u znaku novogodišnjih i božićnih praznika. Svi ugovaraju nastupe ali i novogodišnje emisije, a tv kuće se otimaju ko će da ima veće i bolje zvezde u svojim novogodišnjim programima. Opet će svakako najbolje da prođe tv Pink jer svako želi definitivno da se pojavi u njihovom programu kojeg prati baš celi Balkan u najluđoj noći.

Mi danas govorimo o jednom čoveku naslovne slike a radi se o Amaru Jašarspahić Giletu koji je jedan od omiljenjih pevača u celoj regiji. On je jedan od retkih pobednika Zvezdi Granda koji je izgradio i više nego solidnu karijeru. Veliki je ljubimac žena a to ga je i koštalo braka sa prvom suprugom sa kojom ima i dete. Posle toga je sigurno živeo kao momak.

Oni su njega povezivali sa Milicom Todorović ali to su ipak biile samo kuloarske priče. On se osvrnuo na 2021. godinu te je rekao da nije nimalo zadovoljan sa poslom jer je jedva sastavljao kraj sa krajem a posla nije bilo nikako. Sada mu je najvažnije da bude sa svojim sinom sa kojim je išao 15 dana na zimovanje, a sada mu je spremio i paketić iznenađenja.

Ali što se tiče njegove izabranice neće još da trči pred rudu a kako kaže jako lako bi opet mogao da stane na ludi kamen. Također, ono što je najavio jeste jedna prelepa balada koja opisuje njegov celi život a trebala bi se pojaviti do Nove godine. Sad za sada je sretan je sa porodicom.

Preporučeno