O Dragani Mirković do sada smo nebrojano puta pisali na mnogo različitih tema. Dragana je definitivno osoba iz javnog životsa, koja definitivno nema mrlje na svojoj karijeri, a do sada je sve što je izgradila u svojoj karijeri može da se zahvali svojoj lepoj pesmi i fenomenalnom glasu. Nikada se u odnosu na svoje kolegice nije odavala raznim aferama i prepucavanjima, i držala se dalleko od toga.

Jako dobro se sa druge strane zna, kako je jedna Jelena karleuša uspela da iizgradi svoje ime, ili jedna Dara bubamara. Definitivno to može da zahvale svojim promocijama ma na društvenim mrežama, ali i aferama o kojima se pisalo u medijima, ali i na društvenim mrežama. Dragana, ili Luče iz Kasindola je uvek to radila na suptilan način, i može se reći da je uvek bila posvećena svome životu u beču.

Naime, tamo je izgradila pravo malo carstvo sa sprugom Tonijem imaju dvoje dece, koji su danas odrasli ljudi, koje je navikla da rade, i da zarađuju sami za sebe, i nikada se nisu oslanjali na njih dvoje. njena ćerka Emanuela je toliko skromna, da je tek nedavno otvorila Instagram nalog, i to am samo pokazuje koliko su lepo odgojeni njih dvoje. Sin Marko je posvećen auto trkama, i društvene mreže ga faktički i ne interesuju.

Ona je tako pre par dana proslavila svoj 20 rođendan u krugu prijatelja i rođaka, a slike sa ovog glamuroznog rođendana su naravno finansirali otac i majka. Pogledaajte i sami fotke i recite li liče li marko i ona na svoje roditelje…

Preporučeno