Popularni pevač Zdravko Čolić Čola trenutno žvi u jednom velelepnom naselju u mirnom delu Košutnjaka sa svojom suprugom Aleksandrom i svojim ćerkama Unom i mlađom Larom. Ova njegova vila je okružena sa zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti.

Ova luksuzna vila je bila potpuna misterija sve dok pevačeva ćerka Una nije otkrila skoro pa svaki kutak ove velelepne vile. Iako je legendarni pevač Zdravko Čolić neko ko svoj privatni život krije od očiju javnosti, njeova ćerka Una voli da se slika i svoje slike da postavlja na društvene mreže. Ona je tako delimčno i otkrila kako izgleda unutrašnjost njihovog porodičnog doma, koji je sve ostavio bez daha.

Luksuzna vila Zdravka Čolića predstavlja pravo porodično gnezdo koje pevač “sebično” čuva od svih zantiželjnih očiju. Tako je ćerka Una pokazala unutrašnjost kuće, od kupatila do dvorišta. Mnogi na društvenim mrežama komentaripu da je najlepši deo vile uprao dvorište, gde je postavljena velika trambolina, a sa njihove terase se pruža fenomenalan pogled.

Također, komšije ovog pevača su jednom prilikom progovorila o svom susedu i nisu krili oduševljenje prema pevaču. Naime, jedna komšinica, koja nije želela da otkrije svoje ime, rekla je da se divi Čoli što je uspeo da sačuva porodicu od javnog života. “Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje”, rekla je ona jednom prilikom.

Preporučeno