Kada samo pomislimo na top 20 pesama iz zabavnog dela eks Ju scene, definitivno svoje mesto mora da nađe pesma “Kolačići”, pesma je izašla sada već davne 1983 godine. Da li znate koja devojka je svoju slavu počela upravo sa ovom pesmom? Da, u pitanju je Maina perazić,. kojoj je oba pesma definitivno obeležila celu karijeru. 

Kasnije je malo pala sa muzikom, pa smo j ejedno vreme mogli čak da gledamo i u rijaliti progamima poput Farme i Zadruge, gde je pkušavala da oživi karijeru ali jako teško je to išlo. Ni u privatnom životu joj nije išlo najbolje, jer sa kojim god muškarcem da je bila, bila je osuđena na propast, a u nekim slučajevima i sa batinama se završavalo. 

Ivan Ferca Firči je ime čoveka, sa kojim je dobila i dve prelepe ćerke, ali je trpela pravi teror dok je bila sa njim u braku:”Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo” – iskrena je bila Marina.

 

Preporučeno