Mnoge estradne zvezde su se podvrgle brojnim estetskim zahvatima pa su promenile lični opis zbog čega bi ih retko ko mogao da prepozna iz rane mladosti. Međutim, mi danas pišemo o jedno poznatom srpskom pevaču koji se zove Nikola Rokvić, a on je inače sin velikog pevača srpske narodne muzike Marinka Rokvića. Pevač Nikola Rokvić je izgradio svoju sopstvenu karijeru i osvojio je publiku kao pevač pop žanra. On je u javnosti dospeo tokom učešća u jednom rijaliti programu, gde je upoznao i svoju sadašnju suprugu, manekenku Bojanu Barović.

On je nju oženio i dobio je dvoje dece, a oni oboje su posebno posvećeni svojim karijerama, ali ništa manje ni porodici i humanitarnom radu, po kome su i prepoznatljivi u javnosti. Tako je pre nekoliko dana povodom rođendana njegove majke Slavice Rokvić, pevač Nikola Rokvić objavio na društvenim mrežama, to jeste na Instagram profilu fotografiju na kojoj je u majčinom naručju sa on sa jednom posebnom i emotivnom porukom, kao opis slike.

Pevač je napisao sledeće: “Majko, hvala ti puno na ljubavi, veri i nadi. Puno ti hvala majko na vaspitaju, hvala ti na svemu šta si od sebe uskratila da bi nama dala. Hvala ti što si naš heroj ljubavi i milosti. Hvala ti što si jaka, i da nam živiš još toliko.”, naveo je pevač kao opis ispod ove slike koju je objavio. Koje je vaše mišljenju o ovom pevaču? Da li ste mogli da ga prepoznate kada ste videli naslovnu sliku ? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Preporučeno