Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša je svima poznata po tome što nema dlake na jeziku i što će svima da kaže sve ono što misli bez da razmisli da li će to nekoga uvredi. Ono što je javnosti poznato jeste da je pevačica dugo godina u braku sa poznatim srpskim fudbalerom Duškom Tošićem sa kojim ima dve ćerke. Sada je pevačica saznala od svog jednog bliskog prijatelja za afere fudbalera i njenog supruga, zbog čega je on jako razočaran.

Tako je suprug pevačice Jelene Karleuše, Duško Tošić otkrio ko je njegovoj supruzi dostavlja sve informacije o njegovim aferama sa drugim devojkama, o čemu su mediji mesecima pisali. Duško i Jelena su se oduvek trudili da u javnosti pokažu kako je njihov brak idealan, te da da između njih dvoje ne postoje nesuglasice. Ali, predstavnici sedme sile otrkili su mnoge navodne afere Tošića sa atraktivnim devojkama, koje su obelodanile sve šta ima je zgodni fudbaler poklanjao i kakve skupocenosti im je uručivao, smao kako bi ona ćutale i bile namirene.

Sada su vidno isplivali novi detalji iz njihovog braka a Dušo je otkrio i ko stoji iza tih spekulacija da se on viđa sa drugim devojkama. Duško je shvatio koliko su u stvari vesti o njemu bile užasne jer su ga povezivale s raznim devojkama, a Jelena je sve to čitala i samo šutila. Nikada se nije žalila jer mu načisto veruje, a on je svestan toga, ali smatra da je morao to da zaustavi i spreči.

Duško shvatio da je te sve stvari plasirao neko njemu jako blizak, neko s kim se družio i kome je verovao, a sve samo da bi napakostio i njemu i Jeleni. Razočarao se u mnoge svoje prijatelje a najviše u fudbalere jer je načuo kako se neki puštaju u trčeve o njemu u medijima. Sada mu je svega dosta, a sada je svestan da mu je jedina Jelena uvek bila odana i da samo na nju može da se osloni. Zbog toga i hoće da je moli za oproštaj kao i njihove ćerke , Atinu i Niku.

Preporučeno