Novak i Jelena Đoković sinoć su se pojavili na premijeri dokumentarnog filma Mudrost traume. Naravno, kao i obično, gdje god se pojave, djeluju poput magneta za pozornost prisutnih. Film sam gledala svaki drugi tjedan tijekom šest mjeseci s drugom fokusnom grupom i svaki put kad sam otkrila nešto novo i naučila novu dimenziju sebe, dojam je bio vrlo uzbudljiv. Mislim da je ovaj film vrlo dirljiv i koristan za gledanje i drago mi je što naša fondacija omogućuje da se ovaj film vidi i da se o njemu priča u cijeloj regiji. – rekla je Jelena, dok su pozirali fotoreporterima, moglo se čuti kako je Novak pred svima Jeleni nježno rekao: “Volim te gledati.”

– Novak je Jeleni još jednom pokazao koliko je zapravo voli i poštuje i koliko voli svoju ženu. Jako je voli. Inače, ono što mnogi ne primjećuju jest da su najbolji tenisač svih vremena i njegova supruga uskladili i izgled. Jelena je za ovu priliku odjenula idealnu jesensku kombinaciju – tamno sivu suknju i nježno bež vestu s tričetvrt rukavima, dok je Novak odabrao svijetlo sive hlače i tamnu majicu. Dakle, ako se pitate što obući sljedeće ove jeseni, Jelenina kombinacija je za sve prilike.

S druge strane, Novak i Jelena Đoković poznati su po tome što su vrlo glasni oko toga što jedu i što ulazi u njezino tijelo. Budite jako oprezni. Jelena često na društvenim mrežama dijeli savjete o prehrani, predlaže vegetarijanske alternative i u svoje objave uključuje zdrave recepte. Jelena Đoković redovito pije čaj od kurkume koji je dobar za mršavljenje i zdravlje. Novak i Jelena Đoković poznati su kao vrlo oprezni u prehrani i unosu u organizam. Jelena često na društvenim mrežama dijeli savjete o prehrani, predlaže vegetarijanske alternative i u svoje objave uključuje zdrave recepte.

Tako je jednom prilikom otkrila da redovito pije čaj od kurkume koji joj pomaže u održavanju dobre figure. Kurkuma se smatra vrlo zdravom namirnicom koja pomlađuje cijeli organizam, posebice jetru, a osim jačanja imuniteta koristi se i za mršavljenje. Ovaj čaj je poznat po svom termogenom učinku, koji prirodno povećava unutarnju temperaturu našeg tijela, čime se ubrzava proces razgradnje masti. Kurkuma ubrzava metabolizam, čime poboljšava probavu, ali i potrošnju kalorija.

Preporučeno