Majka Darka Račića, Branka Lazić, pronašla je sretnu ljubav s Draganom Panovićem, a oboje su potvrdili vezu za domaće medije. Branka trenutno živi u Brestaću i njezini susjedi sada pričaju o mladencima. Kako su rekli, nisu je često viđali, prvi put su je s novim odabranikom vidjeli na Darkovom vjenčanju. Branku ne viđamo tako često, svadba je bila vesela i bili smo sretni zbog Darka. Ako je imala dečka, čitala sam o tome u novinama i bila sam šokirana da budem iskrena. Bila je dosta samotnjakinja, ne znam kako je upoznala tog gospodina, ali život, karijeru svoga sina, sada je bacila po noge – rekla nam je jedna od njezinih susjeda.

Žena na obližnjoj tržnici rekla nam je da je čula da je Branka našla nekoga i da uživa u ljubavi nakon smrti supruga Milana. Milan je fin dečko i on i Branka se dobro slažu, ali život je takav, čovjek ode na drugi svijet a da nije bio niti bolestan, jednostavno sve se desilo jako brzo nakon te nesretne operacije. Priča se da je Branka našla nekoga iz inozemstva, a sad što kažu njeni sinovi, ne znam, ali mala je sredina i uskoro će se netko čuti i komentirati – rekla je. Žena iz obližnje radnje rekla nam je da ih je prvi put vidjela na svadbi Darka Lazića. Branka je došla u našu trgovinu i prvi put smo je vidjeli s muškarcem na dan Darkovog vjenčanja. Čini se da je on mlađi od nje i možda će je io oženiti, koliko vidim on je iz Nizozemske, ali je bio oženjen u prošlosti i to joj ne bi odgovaralo – rekla nam je kratko.

Podsjetimo, Branka se ovaj put oglasila za domaće medije i kratko prokomentirala odnos s Draganom. Ono što vam mogu reći je da ne volim da se moj privatni život iznosi u javnost. S Draganom sam u super odnosima. Nakon dugog izbivanja jako sam sretna i ispunjena. – rekla je uz osmijeh Dakova majka. S druge strane, pjevač Darko Lazić prokomentirao je odnos njegove majke Branke i Dragana Gaji Panovića. Pjevač Darko Lazić Vijest da je majka Darka Lazića Branka zaljubljena u Dragana Paunovića, koji živi između Nizozemska, Francuske i Srbije, eksplodirala je kao bomba. Branka i Gaga su se poznavali godinama ali su se bolje upoznali preko Facebooka.

Šta me ima povrijediti?! Ona je punoljetna i ovo je njezina karijera i njezin život. Glup sam što komentarišem odnos moje majke. Ja sam njen veliki navijač, važno je da je ona srećna, Gaga je jako dobar čovek. Bravo! – rekao je Darko Lazić za Informer. Podsjetimo, Milan  Lazić , Darkov otac, preminuo je 13. prosinca 2020. od komplikacija izazvanih operacijom smanjenja želuca. Panovićeva i Brankicina romansa traje deset mjeseci, a on je prisustvovao i nedavnom Katarininom i Darkovom vjenčanju.

Preporučeno