U današnje vreme u modernoj medicini je apsolutno sve moguće, a mi danas govorimo o popularnim bankama sperme, koje su sve popularnije u celom setui. Nekada smo to gledali u američkim filmovima, ali je danas to itekako moderno i kod nas. Jednostavno možete otići izabrati jako zdravog donora, koji će vas učiniti majkom. Mi danas govorimo o super popularnom doktoru Rotmanu, koji j epomogao čak 40 odsto muškaraca d se napokon ostavre kao očevi, a donosrsku spermu je pružio 60 odsto svojih muškaraca.

On veruje da ako se jedan ljudski život ugasi, neki njegovi delovi su i dalje jako zdravi, i baš kao iz semena iz zemlje, može itekako da nikne novi život. On je otipao korak dalje te je krenuo sa posmrtnim uzimanjem sperme od jednog muškarca. Mislite li da je to moguće? Ekipa Espreso.rs je kontaktirala ovog poznatog doktora, te je dobila neke jako zanimljive odgovore na ova pitanja.

“Pre 10 ili 15 godina, dogodio se jedinstven slučaj kada je muž Dajen Bladen u Velikoj Britaniji preminuo od meningitisa. Dajen je potom bila primorana da ode u Belgiju da bi zatražila posmrtno vađenje sperme koje joj je bilo onemogućeno u Velikoj Britaniji. Najkvalitetnija sperma je izvađena iz tela nakon 24 časa, ali vađenje je moguće i nakon 72 časa. To zavisi od uslova koji su izazvali smrt, istakao je on i prisetio dva interesantna slučaja: ,,Mladić je poginuo tokom vožnje kajaka i njegova sperma je bila upotrebljiva nakon više od 48 časa, dok sperma drugog čoveka koji je nastradao u požaru nije trajala toliko dugo” prisetio se dr. Rotman. Opširnije na ovu temu, pročitajte ovde…

Preporučeno