Nadolazeća dokumentarna serija “Beckham”, koja bi trebala biti emitirana na Netflixu početkom listopada, već je izazvala veliku pozornost. Kao što naslov implicira, serija se fokusira na inspirativnu priču o Davidu Beckhamu, heroju radničke klase koji je od skromnih početaka postao nogometna legenda i međunarodno priznata ikona.

Uz njegova izvanredna sportska postignuća, priča također zadire u osobni život kultne desetorice. Ovaj broj proslavio je Beckham koji ga je nosio na leđima dok je igrao za reprezentaciju i Manchester United, englesku Premier ligu u kojoj se proslavio. Značajan dio priče posvećen je njegovom romantičnom partnerstvu i braku s Victorijom Beckham, s kojom je ljetos nedavno proslavio 24. godišnjicu braka. U seriju je uključena i Sandra Beckham, majka Davida Beckhama, koja je s gledateljima podijelila svoje bojazni zbog ljubavne veze njezina sina s poznatom Spice Girl.

Prema riječima Sandre Beckham, postojalo je vrijeme kada se bojala da će njezin voljeni izgubiti sve što je postigao zbog zaljubljenosti u Victoriju. Tijekom tog razdoblja nogomet mu više nije bio glavni prioritet, jer se vidjelo koliko je zaluđen njome. David Beckham je u brojnim prilikama ispričao svoje iskustvo zaljubljivanja u svoju buduću suprugu na prvi pogled, s malo prilika da se istinski upoznaju. Godine 1997., kada je društvo tek trebalo biti preplavljeno pametnim telefonima i drugim digitalnim alatima koji su sada središnji u našem svakodnevnom životu, poduzeo je mjere opreza i upisao njezin telefonski broj na svoju avionsku kartu kako ga ne bi izgubio. Nevjerojatno, on još uvijek čuva ovu kartu u svom sefu do danas.

Davne 1998. godine zaprosio je svoju suprugu dijamantnim prstenom čija je cijena bila 65 tisuća funti. Sljedeće godine, 1999., izmijenili su zavjete u očaravajućem dvorcu Lutrelstone koji se nalazi u Dublinu. Kao simbol svoje vječne ljubavi prema svojoj obitelji, na svoje je tijelo ucrtao preko pedeset tetovaža, a većina njih je oda njegovoj ženi i njihovoj djeci, Brooklynu, Romeu, Cruzu i Harper.

Prije braka s Davidom, malo je poznato da je Victoria prethodno bila zaručena za Marka Wooda, instalatera protupožarnih alarma, te da je čak koristila njegovo prezime tijekom svojih prvih nastupa kao članica Spice Girls, označavajući se kao Victoria Adams Wood. Međutim, od tada je prošlo dosta vremena i to je priča koja pripada nekom drugom vremenu. Vrijedi napomenuti da je vrlo malo slavnih parova koji su uspjeli održati brak dvadeset i četiri godine ili više.

Preporučeno