Popularna Viki Miljković, koja je srpska pevačica, nekada je živela u malom, iznajmljenom stanu u Nišu koji je bio namešten neprivlačnim nameštajem. Iako trenutno živi u luksuznom dupleksu na Beogradskoj rivi i uložila više od milion i po evra u nekretnine, nekada je bila podstanar. Miljkovićeva je u intervjuima ispričala da je rođena i odrasla u Nišu, živeći u iznajmljenom stanu sa roditeljima i bratom. Iako skromne veličine, njen dom iz djetinjstva bio je ispunjen toplinom i ljubavlju, s njenim najljepšim uspomenama vezanim za vanjski prostor koji okružuje njihovu rezidenciju.

 

 

 

Kao nestašno dijete od 4 ili 5 godina, uživala je plašiti drugu djecu i igrati se u dvorištu gdje je njen otac držao kantu za ribu koju je ulovio. Kao dijete, sjećam se kako bi se druga djeca uplašila kad god bih držao ribu i ona mahnula repom. Postojala je jedna posebno neugodna djevojka koju sam ipak pozvao kod sebe, ali je odbila da podijeli sa mnom svoje igračke, tako da je nisam posebno cijenio. Jednom prilikom, prije njenog dolaska, napunio sam bure vodom i rekao joj da je to moj lični bazen.

 

 

Zatim sam stavio ribu u njenu košulju, a ona je kasnije ispričala priču medijima. Danas Viki i njen suprug Tašket poseduju više nekretnina, a iz raskošne vile su se preselili u prelep stan u Beogradu sa prekrasnim pogledom na reku. Osim pop nastupa, par ostvaruju znatne prihode i od poslovanja sa nekretninama, zbog čega su odlučili da se prepuste ovom stanu.

 

 

Preporučeno