Područje u kojem živimo može se pohvaliti slavnim parom čija je bračna zajednica predmet velikog divljenja. Novak Đoković, koji se smatra najvećim teniserom u istoriji, bio je u romantičnoj vezi sa suprugom Jelenom skoro dve decenije. Njihova ljubavna priča počela je još u srednjoškolskim godinama, a Jelena je sa porodicom pružala nepokolebljivu podršku na njegovom putu ka uspehu. U intervjuu za Blic, Novak je svojevremeno otkrio duboke emocije prema Jeleni, koju smatra svojom srodnom dušom. On joj pripisuje zasluge što ga je osvijestila za šta se zaista vrijedi boriti i izražava duboku zahvalnost što je sastavni dio njegovog života. Novak je takođe poznat po svojoj posvećenosti očinstvu i svom izuzetnom sistemu podrške onima koji su mu bliski.

 

 

 

On zaključuje izjavom da je voli svim vlaknima svog bića. Njihova ljubavna veza započela je u srednjoškolskim godinama u Sportskoj gimnaziji, gdje su se i upoznali. Jelena je imala duboku strast prema atletici, a ovaj zajednički interes otvorio je put njihovom prvom razgovoru, gde su otkrili mnoštvo zajedničkih interesovanja. Kada su se na kraju ponovo sreli u istom krugu, njihova veza je postala jača. Očevici njihovog prvog susreta opisuju to kao trenutak ljubavi na prvi pogled. Nakon početka njihove veze, muškarac je ostvario niz trijumfa koji su zaokupili pažnju srpske javnosti i sveta, čineći ga fascinantnom figurom. To je dovelo do fascinacije svim aspektima života njegove djevojke.

 

 

 

Naslovnica iz tog doba prikazuje Jeleninu pojavu kada je prvi put počela da izlazi sa teniskom zvezdom. Kako navodi Hello, ne može se poreći da je Jelena Đoković izgledala drugačije od onoga kako izgleda danas. Kosa joj je bila tamnija, obrve izraženije, a stil drugačiji. Izdanje takođe primećuje da stara fotografija Jelene Đoković naglašava njenu upečatljivu lepotu i tvrdi da ona nije osoba koja zanemaruje uspomene iz prošlosti.

Preporučeno