Danas u nastavku ovog članka donosimo jednu jako zanimljivu priču, koja se sigurno dešava jednom u 100 godina. Radi se o tome da je jako puno slučajeva bilo da se nakon nekih velikih zemljotresa znalo da dešava da se ispod ruševina, zarebo neke osobe, koje su znale da prežive i po par dana. Ali, bez hrane, vode i vazduha ne može se jako dugo da izdrži u takvim uslovima

Veliki je broj slučajeva, koji su ušlio čka i u Ginisovu knjigu rekorda, kada su neki alppinisti, pogotovo na Himalajima, znali da ostanu ispod lavina i snežnih nanosa po čak 7 dnaa, dok imamo i onih priča, koje su na kraju završavale tragično, jer ih spasioci na veliku žalost ne nađu.

Međutim, u centru današnjeg članka, nije živa osoba, odnosno čovek nego jedno malo mače, koje je ovaj put potvrdilo činjenicu da mačka ipak ima sedam života. Sve se ovo desilo u Brazilu gde se ispod betona čulo mjaukanje malog mačeta, ali nikome nije padalo na pamet odakle se zapravo čuje taj zvuk bespomoćne životnje. Kultnurni centar Aras u Brazilu je mesto gde se sve desilo a zaposlenici ovog centra su nakon nekoliko dna aodlučili da aktiviraju lokalnu slućžnu, koja je zadužena za puteve da im proba pomoći.

Tako su oni uzeli bušilicu i krenuli da buše pod, a uništeno je popriličnmo količina mermernog poda ali ne uzaludno. Unutra nije pronađeno ni ejdno telo, nego više mačića, a veruje se da su živeći na krovu ovog centra, pali u odvod, i tako tako završili pod zemljom. Video sa spasiocima i mačićima, dobio je ogroman broj pozitivnih komentara.

Preporučeno