Svi znaju kako se slažiu snaja i svektva, jer godinama traje borba ove dve kategorije žena. Ali, nije takav baš slučaj kod svih snaja i svekrva, imamo i onih koji se itekako dobro slažu, ali one su jako rekte u današnje vreme. Tako mi danas pišemo o Mariji koja ima 37 godina i koja je iz Beograda pa se udala u selo, a svoju neprijatnu situaciju na sahrani koju je doživela sa svojom svekrvom na sahrnai, isprilača je direktno za jedan srpski portal.

“Ja sam rođena u Beogradu, također i moje roditelji, ali nikada nismo nešto držali do tog gradskog pedigrea. Bili smo prirodni, i nikada nismo ljude gledali po imenu i prezimenu. Zato ni njima nije smetalo kada sam im rekla da se udajem za ‘momka sa sela’, odmah su to prihvatili, i nije bilo nikakvih problema. Goran je iz okoline Knića, jednog sela koje ne bih da imenujem. Svekrva je bila divna, mila žena, koja se jako trudila da mi ugodi. Bilo mi je prosto neprijatno koliko je trčkarala oko mene nutkajući me svim i svačim.

Meni je dosta pomagala svekrva oko dece, bila je mala razlika među njima i i iskrena da budem, nisam se baš najbolje mogla snaći, ali je ona uvek bila uz mene. ali, sa vremena na vrmee je počela da mi prigovara za hrnau, Bili smo prirodni, i nikada nismo ljude gledali po imenu i prezimenu. Zato ni njima nije smetalo kada sam im rekla da se udajem za ‘momka sa sela’, odmah su to prihvatili, i nije bilo nikakvih problema. Goran je iz okoline Knića, jednog sela koje ne bih da imenujem. Svekrva je bila divna, mila žena, koja se jako trudila da mi ugodi. Bilo mi je prosto neprijatno koliko je trčkarala oko mene nutkajući me svim i svačim.” ispričala je Marija.

Preporučeno