Katarina i Darko Lazić već duže vreme uživaju u skladnom braku i aktivno su prisutni na društvenim mrežama. Redovno dele porodične trenutke sa svojim pratiocima i često ih nasmeju svojim objavama.Nedavno je Darko podelio snimak na kojem se vidi atraktivna slika Katarine sa njenog Instagram profila.

 

  • Međutim, zatim je kadar podigao kako bi pokazao pravo izdanje svoje supruge. Na snimku se videla Katarina obučena ležerno, noseći trenerku, široku jaknu i klompe. Ovo je izazvalo različite komentare među pratiocima, posebno zbog nedavne situacije u kojoj je i Darko bio na udaru komentara zbog svog kućnog stajlinga, kada su mnogi pomislili da je obukao žensku garderobu.Kommentari su bili raznoliki, od šaljivih do iznenađenih. Neki su komentarisali kako bi Darko trebao da skine Katarininu garderobu, drugi su primetili da je izneo svoj stajling na dostojanstven način, dok su neki bili zbunjeni i pitali se da li je garderoba koju nosi Katarina muška ili ženska.

Bilo je i onih koji su se šalili kako bi ovo mogao biti novi trend, ali koji još uvek nije široko poznat.U svakom slučaju, ova situacija je izazvala dosta zabave i komentara među pratiocima, a Katarina i Darko su se pokazali kao par koji se ne ustručava da podeli svoje svakodnevne trenutke sa svojom publikom.Darko Lazić je popularni srpski pevač narodne muzike rođen 1982. godine u Brestaču, blizu Bujanovca, na jugu Srbije.

 

  • Postao je poznat široj javnosti početkom 2000-ih godina, a svoju karijeru izgradio je nastupajući u različitim klubovima i kafanama širom Srbije.Jedan od njegovih najvećih hitova je pesma “Majko”, koja je postala himna mnogima i donela mu veliku popularnost. Tokom godina, Lazić je izdao niz albuma i singlova, stekavši veliki broj fanova i postavši jedan od prepoznatljivih glasova narodne muzike.Pored uspeha na profesionalnom planu, Darko Lazić je često bio prisutan i u medijima zbog svog burnog privatnog života. Njegova veza i kasnije brak sa pevačicom Anom Sević bila je predmet mnogih medijskih spekulacija, a razne životne situacije kroz koje je prolazio često su bile tema tabloida i društvenih mreža.

Nažalost, Darko je imao i nekoliko teških trenutaka u svom životu, uključujući saobraćajnu nesreću koja se dogodila 2018. godine, nakon čega je proveo neko vreme oporavljajući se od teških povreda. Tokom svog oporavka, Lazić je pokazao izuzetnu snagu i volju, a podrška njegovih fanova bila je neizmerna.Svojim nastupima, hitovima i prisustvom na društvenim mrežama, Darko Lazić i dalje ostaje jedan od najpoznatijih pevača na srpskoj estradi, a njegova životna priča i borba sa izazovima života često služe kao inspiracija mnogima.

 

BONUS TEKST:

U NASTAVKU PROČITAJTE ZANIMLJIVOSTI….

U malom ribarskom selu na obali Sredozemnog mora, živela je stara ribarka po imenu Ana. Ana je već decenijama svakog jutra izlazila na more u svom malom drvenom čamcu, loveći ribu za svoju porodicu i selo. Njena snaga, mudrost i ljubav prema moru bili su poznati među svima u selu.

Jednog kišnog jutra, dok su talasi ljuljali njen čamac, Ana je primetila nešto neobično – mala delfinska beba zaglavila se u mreži. Brzo je reagovala, pažljivo oslobađajući bebu i pomažući joj da se vrati majci. Delfin je zahvalno skakutao oko čamca, a Ana je osetila neobjašnjivu radost i sreću.

Te noći, dok je sedela pored kamina, Ana je shvatila da je taj trenutak sa delfinom bio znak. Odlučila je da svoje znanje o moru i ribama prenese na sledeće generacije, otvarajući malu ribarsku školu za decu iz sela. Njena škola nije bila obična – deca su učila ne samo o ribama, već i o važnosti očuvanja mora i životne sredine.

Godine su prolazile, a Ana je postala legendarno ime u svom selu. Njena ribarska škola postala je poznata daleko izvan obala Sredozemnog mora, a deca koja su prošla kroz nju postala su zaštitnici mora i prirode.Ana je naučila da je prava snaga u ljubavi prema životu i svemu što nas okružuje. Njen životni poziv da čuva more i njegove stanovnike bio je inspiracija za sve koji su je poznavali.

 

Preporučeno