Bogdan Srejović, renomirana ličnost u restoranu, stekao je veliku pažnju javnosti zbog prethodnih romantičnih veza sa pevačicom Cecom Ražnatović. On je bio prva osoba s kojom se pojavila u javnosti nakon smrti njenog supruga, što je izazvalo značajnu pažnju. Srejovićev lični život i dalje plijeni radoznalost. Smatran očaravajućom individuom sa talentom za osvajanje ženskih srca, romantično je vezan za brojne poznate i manje poznate žene, od kojih sve posjeduju izuzetnu ljepotu.

 

 

Međutim, važno je naglasiti da trenutno doživljava zadovoljstvo u posvećenoj i skladnoj vezi. Bogdan je utehu potražio u društvu Jovane Ljubisavljević, koja je poznata po tome što je bila voditeljka rijalitija i bivša takmičarka. Tokom svog boravka u emisiji privukla je pažnju svojim upečatljivim izgledom. Pored toga, dospela je na naslovne strane tako što je javno prekinula vezu sa tadašnjim dečkom Lukom kako bi nastavila romantičnu vezu sa Stefanom Karićem. Nakon burnog emotivnog putovanja, zanosna brineta izrazila je radost što je uz Cecinu nekadašnju partnerku sa kojom odiše sjajem. U početku su svoju vezu skrivali, ali su na kraju odlučili da lijepe stvari ne treba skrivati. Kao rezultat toga, prvi put su se pojavili u javnosti kao par tokom Bogdanove veoma cenjene proslave četrdesetog rođendana u jednom luksuznom restoranu.

 

 

Ovom prilikom otvoreno su iskazali svoju naklonost pred cijelim skupom. Nakon toga, par je počeo dijeliti brojna zajednička iskustva na raznim platformama društvenih medija. Nadalje, rijetka je pojava vidjeti ih u javnosti jedno bez drugog, pa se može zaključiti da su praktično nerazdvojni. Slike prikazane na ovim fotografijama prikazuju uobičajenu pojavu: bivše partnerke, Cece Ražnatović i Jovana, uhvaćene su u radosnom trenutku u baru. Kada su odlučili da odu iz ovog establišmenta, čvrsto su se držali za ruke, gest koji je primer duboke naklonosti i intimnosti između njih. Fotografije koje dele živopisno oslikavaju dubinu njihove ljubavi, a Jovanin odnos sa Bogdanovom ćerkom, Iskrom, dodatno svedoči u kom pravcu ide njihova veza. Često se uključuju u zajedničke aktivnosti i otvoreno dokumentuju svoja iskustva na različitim platformama društvenih medija.

 

 

Preporučeno