– Vjerujemo da ima jako veliki procenat osoba koji vjeruju u sudbinu, kao i brojeve koji su sastavni dio istog. Jednostavno, cijela astrologija i predviđanja bazirana su na samim brojevima. Slijedi jedna jako zanimljiva analiza na ovu temu….

Proučavanjem datuma vašeg vjenčanja mogu se steći vrijedni uvidi u dinamiku vaše veze. Da biste dublje istražili ovo, jednostavno zbrojite pojedinačne znamenke dana, mjeseca i godine dok ne dođete do jedne jedine znamenke. Na primjer, ako je datum vjenčanja 12. lipnja 1999., možete izračunati njegovu jednoznamenkastu zastupljenost zbrajanjem pojedinačnih znamenki datuma: 1 + 2 + 6 + 1 + 9 + 9 + 9 = 37, zatim daljnjim smanjenjem pretvorite ga u jednu znamenku dodavanjem 3 + 7 = 10 i konačno pojednostavljivanjem na 1 + 0 = 1. Značaj broja jedan (1) simbolizira ceremoniju vjenčanja koja je pod utjecajem Sunca.

Vaše udvaranje bilo je ispunjeno nezaboravnim i romantičnim trenucima, često noseći osjećaj sudbine. Kao par, oboje posjedujete duboku privrženost i toplinu jedno prema drugome. Oba partnera dijele snažnu želju za uspješnim brakom, unatoč svim prijašnjim neuspjesima s kojima su se možda susreli. Dobro razumijete međusobne preferencije, ali važno je izbjeći samozadovoljstvo i nikada ne podcijeniti snagu ljubavi. Vjenčanje s dva (2) uzvanika sugerira ili veliki događaj ili intimnu vezu. Ovaj broj često je povezan sa skrivenim aspektima i potencijalnim obiteljskim problemima. Par dijeli snažnu strast, ali može imati koristi od razvoja emocionalne zrelosti kako bi se spriječili iracionalni sukobi.

Čarolija njihove veze proizlazi iz njihovog maštovitog duha i dječjeg uzbuđenja. Prisutnost djece može ojačati njihovu vezu, no ključno je rješavati nesuglasice bez gajenja dugotrajne ljutnje. Vjeruje se da datum povezan s brojem tri (3) donosi financijski prosperitet i pozitivnu reputaciju. Iako se brak možda suočavao s poteškoćama, postoji duboka i trajna ljubav koja postoji iza zatvorenih vrata. Parovi koji se slažu s ovim brojem često imaju veće obitelji i otkrivaju da zajednički projekti jačaju njihovu vezu. Međutim, glavna prepreka s kojom se suočavaju je nedostatak učinkovite komunikacije i sklonost izolaciji. Broj četiri (4) predstavlja duboku razinu predanosti i konvencionalnu, svečanu zajednicu.

Oba partnera doživljavaju emocionalno ispunjenje i osjećaj sigurnosti unutar veze. Jedini potencijalni problem koji se može pojaviti je mogućnost monotonije, koja može rezultirati više platonskom vezom, a ne strastvenom. Ukupno je pet parova kojima su sloboda i zajedničke vrijednosti prioritet. Njihovu vezu karakterizira stalni osjećaj avanture, budući da često kreću na putovanja, prihvaćaju promjene i stupaju u društvene interakcije. Ovi su parovi poznati po svojoj sklonosti selidbi i promjeni karijere, ali ova dinamika samo pridonosi šarmu i snazi ​​njihove veze. Brojka šest (6) često se povezuje s intenzivnim osjećajima, estetikom i privrženošću.

Pojedinci koji rezoniraju s ovim brojem karakteriziraju njihova emocionalna priroda, razigrano ponašanje i osjećaj ponosa. Skloni su dugotrajnim razgovorima i otvorenom izražavanju ljubavi. Međutim, njihova primarna prepreka leži u upravljanju pretjeranom ljubomorom i posesivnošću. Parovi koji se nađu u društvu broja sedam (7) često se susreću s vanjskim pritiscima i kritikama. Bitno je ostati na oprezu i biti oprezan prema pojedincima koji bi mogli pokušati raskinuti svoju bračnu zajednicu.

Primarna prepreka proizlazi iz uplitanja vanjskih utjecaja, kao što su različita vjerska uvjerenja ili različito rasno podrijetlo. Broj osam (8) simbolizira izuzetnu razinu harmonije i kompatibilnosti u različitim domenama. Iskazivanje fizičke privrženosti ima značajnu vrijednost unutar njihove veze. Par posjeduje potencijal da zajedno postignu velike stvari; međutim, ključno je biti razborit kada su u pitanju financijske odluke. Preporučljivo je ostati oprezan prema svim štetnim navikama koje bi potencijalno mogle potkopati svetost braka. Broj devet (9) povezan je s Neptunom, predstavljajući tajne i sudbinu.

Ova duhovna i impulzivna veza vodi do braka, potaknuta čežnjom za ljubavlju. Oboje pružate podršku i dopuštate individualnu slobodu, ali budite oprezni s fizičkim razdvajanjem i nevjerom. Iako brak može podnijeti nevjeru na površinskoj razini, može preživjeti samo u imenu. Steknite dublje razumijevanje dinamike svoje veze ispitivanjem svog bračnog broja. Prepoznavanjem i rješavanjem prednosti i prepreka koje se pojavljuju, vi i vaš partner možete surađivati ​​kako biste prevladali sve potencijalne poteškoće i potaknuli vrlo uspješan i ispunjen brak.

Preporučeno