Dejan Dragojević, iako više nije u rijaliti programu Zadruga, opet u posldnjih par dana itekako privlači pažnju na sebe. Naime, verujemo i sami kako znate da je Aleksandra ušla u Zadrugu bez njega, i sve je bilo odlično do pre par dana kada je Filip Car ušao u naselje u Šimanovcima.

Odmah su krenule iskre od strane njih dvoje, a Dejan je odmah odlučio da se oglasi i da preko svog Instagram profila, definitivno stavi tačku na ovu vezu. Ona to još uvek nije saznala, a uveliko se šuška da bi i on mogao da uđe u Zadrugu 6. Da je on i dalje jako tražena “roba”, pokazuje i podatak da je konstantno pozivan u neke emisije, a jučer je tako gostovao kod bivše kolegice Tare Simov, koja radi super gledanu emisiju “Kapiraš momenat”.

Svakako da je bila glavna tema, što je Aleks ostavio preko ju tjuba, a kako je izjavio majka i baka su mu trenutno i najveća podrška u ovim jako teškim trenutcima po njega. “Snimao sam nešto za internet, pa sam srušio deo zida u kući. Visio sam na zidu, pa je baba zvala mamu, da joj kaže da sam srušio zid. Mama se prepala, mislila je da sam se nešto iznervirao, da sam krenuo da lupam po dvorištu. Pa me je i David zvao da me pita šta radim to… Čim vide da sam nešto nervozan, plaše se za mene – istakao je Dejan u emisiji “Kapiraš momenat”.

Preporučeno