Miloš Bojanić je definitivno jedan kvalitetan pevač iz srednje generacije pevača, koji je odrastao sa Erom Ojdanićem i Borom Drljačom. Oni su zajedno imali nezaboravne koncerte po Australiji i Americi, a koliko su tada dobro proilazili na tim koncertima, pokazuje i podatak da je napravio od tih para dve kuće, koje su zajedno procenjene na skoro milion evra. 

Međutim, u poslednjih 10 godina, Miloš Bojanić nastupa tek sa vremena na vreme, pjavi se u nekoj emisiji, a bio je dva puta i u rijaliti programima gde baš i nije prolazio najbolje po pitanju samoga plasmana. Međutim, prošlog vikenda se pojavio i na Prva TV u nedeljnom popodnevu gde je govorio o predstojećim planovima po pitanju svoje karijere:”“Nisam voleo da idem nigde po emisijama, jer nisam imao šta da kažem, a ovoga puta imam mnogo toga da kažem. Nova pesma, Nova godina, američka turneja, imam razloga da se pojavljujem. Svi stari hitovi su na Jutjubu i publika može da ih sluša” – rekao je Miloš koji se osvrnuo na svoje detinjstvo.

Naime rekao je da je veliki utecaj na njega kao peva imao njegov rođeni deda, koji ga je na početku terao da svira frulu, iako mu se kao instrument nije puno sviđao. Međutim, kako je vreme prolazilo, sve je lepše svirao, a uz put je krenuo i da peva:“On me je stvorio, on je u meni prepoznao pevača. Jednom prilikom mi je rekao da moram da pevam narodne pesme, rekao mi je ‘Tebe slušaju kuvarice, konobarice, čistačice… Ti si narodni čovek, nemoj da praviš neke gluposti i ludila, ti si narodni pevač,pevaj narodu’” On je stvorio moju karijeru.

Preporučeno