Zvezde Granda su najpoznatije muzičko takmičenje u celoj našoj regiji kao i na Balkanu. Đorđe David je sada progovorio o pomenutom aktuelnom muzičkom takmičenju Zvezde granda, pa je otkrio kako se prema njegovom mišljenju, Ceca Ražnatović kao novi član žirija uklopila u emisiji.

On je rekao da ne ulazi u svađe drugo dvoje ljudi, a mislili su da imaju formu koja je bezgrešna, fudbalski tim poput Barselone i da će odlazak „Ronalda” biti strašno zeznuta priča. Zatim se pojavila Ceca koju možete da nazove Mesi, koja donosi potpuno drugu boju i onda saznate koji je rezultat svega toga. Tako je šer skočio za 48 posto otkako je došla pevačica Ceca Ražnatović.

Roker Đorđe David je rekao i sledeće: Sve naše bojazni i sumnje su pale u vodu. Ona je već u drugoj emisiji krenula da šije. Ceca je neko ko je užasno velik, možeš ti da slušaš njenu muziku, ali ona ima fantastično ponašanje. Marija i ja pokušavamo da je polupamo, ona se za sada opire, ali mislim da će popustiti. Mislim da je shvatila da je ušla u osinje gnezdo. Predrasude su najgora stvar koja čoveku može da se desi. Uz osmeh su me i Jelena i Ceca razoružale”, rekao je Davi u emisiji Red zone.

Zatim je u jednom delu emisije, voditeljka upitala Đorđa Davida sa kime bi radije otišao na ručak, a u opticaju su bile Jelena Karleuša, bivša članica žirija Zvezda Granda i pevačica Ceca Ražnatović, rokerova sadašnja koleginica iz pomenutog talenat šou programa, a muzičar je naravno izabrao Cecu.

Preporučeno