Sada je jedan anonimni muškarac podelio šokantnu ispovest u kojoj je priznao da je “mamin sin”, a da ga je majka doslovno mrzela kada se on oženio. Kako kaže bio sam mamin sin, ali od kako sam se oženio zbog moje žene, mene je moja mama počela da mrzi i nju. Svaki dan mi je punila glavu kako ona nije žena mog života, nije za mene, da je jako loša, da je njena mama u svoje vreme bila promiskuitetna, kao i da je danas.

Kada me vidi kako pomažem svojoj ženi oko kućanskih poslova, da pere suđe i čisti kuću, ona naprosto poludi. Sada želi da me ubedi da moj sin nije moj, već da je to dete mog kuma. Želi da kaže kako me moja žena vara sa mojim kimom, a sve zbog toga što sam ja crn, a moj je sin plav, jer je povukao na moju ženu koja je također plava. Međutim, plav je i kum, dovoljo da moja pametna mama provali istinu.

Ona je nju počela da uhodi a jučer mi je došla sva srećna jer je konačno imala dokaz da me žena vara, a onda je pokazala na svom telefonu nekoliko slika kako moja supruga pije kafu sa kumom u jednom restoranu nadomak grada. Samo sam se nasmeao, i kada je shvatila da me opet nije uspela da ubedi u svoje teorije zavere, onako drsko mi je rekla da sam totalna budala , da sam glup i da je magarac pametniji od mene. U početku mi je smetala njena nervoza, a sada mi postaje simpatična.

Preporučeno