Svaki dan imamo priliku da putem medija pročitamo neku novost koja nas šokira i ostavi bez teksta, pa tako upravo vam donosimo jedan tekst. Danas pišemo o jednom nesvakidašnjem medicinskom slučaju iz Brazila, koji je izazvao nevericu i pregršt reakcija na društvenim mrežama, jedan 54 – godišnji pacijent se pojavio u bolnici sa bolovima u rektalnom delu tela, ali nije želeo da priča detalje. Kada su ga oni pregledali, videli su da mu iz rektuma viri neka čudna krvžica i odmah su znali da je reč o nekom stranom telu.

Međutim, muškarac se i dalje pravio naivan, i nije hteo da kaže šta bi moglo da izazove bilo kakve tegove, a rentgenskim snimkom i ultrazvukom abdomena, lekari su utvrdili da mu se u telu nalazi čudan gvozdeni predmet. Kasnije se ispostavilo da je reč o tegu koji je težak dva kiloram ai dugačak oko 20 centimetara. Ali muškarac i dalje nije hteo da sarađuje sa lekarima, niti d akaže kako je ovaj predmet dospeo u njegovo telo, ali po svoj logici najverovatnije se ksualno samozadovoljavao , a teg mu se zaglavio tamo gde nije trebao.

Tako su se lekari specijalisti opredlili za ručno odstranjivanje tako što su pacijenta opili sedativima, a hirurg je zatim morao da ubaci svoju podlakticu u njegov anus kako bi izvukao teg, prenosi Kalle Blue Radio. Lekari su nakon ručne rektalne estrakcije uspešno izvadili predmet koji je muškarcu očigledno služio za sek sualne pobude. Koje je vaše mišljenje o ovome muškarcu i načinu na koji je postupio? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod teksta.

Preporučeno