Za danas jedna jako zanimljiva, ali isto tako jeziva tema, koja će definitivno da zabrine sve roditelje. Naime, prošle godine sve se desilo u Australiji, kad aje njihova lokalna policija pronašla malenu devojčicu od 4 godine , živu i zdravu u kući u gradu Karnavornu. A kada čujete detalje same priče, naježićete se. Nepunih pla meseca, nakon iscrpljujuće potrage policija je provalila u zaključanu kuću u predgrađu u Karnarvonu, koja se nalazi na oko 50 kilometara od mesta gde je devojčica nestala.

Policija je devojčicu pronašla u jednoj kući na periferiji grada, a bila je zaključana u sobi, živa i zdrava, a policija je uhapsila muškarca od 36 godina iz Karnarvona, čije je imanje udaljeno samo par minuta od mesta nestanka devojčice. Komšije kažu da je bio mnogo sumnjiv. “Pre neki dan videli smo ga u marketu kako kupuje pelene, ali nismo shvatili razlog kupovine, jer nije imao decu i živeo je sam”, rekao je jedan od komšija za Dejli Mejl. Nikada nije imao ni devojku, a kamoli da je imao dete, tak oda im je to prvo upalo u oko. 

Sada se komšinica Sanatja Mekenzi prisetila kako je jedne večeri čula kako devojčica plače, ali je tada joj to nije palo na pamet. “Nije sinoć, nego noć pre toga… Čula sam devojčicu kako plače, ali nikako nisam očekivala da bi to mogla da bude Kleo”, rekla je komšinica. Tako je policijski šerif ispričao detalje potrage: “Svi su bili jako zabrinuti koliko je dana prošlo ali to nije značilo odustajanje. Ne možete zbog porodice i deteta, a n kraju ga je ipak njegovo auto odalo. 

Na kraju je rekao da je upornost policije presudila u celoj ovoj priči. “Nada nikada nije izgubljena i činjenica da je pronađena živa, mislim da se Australija raduje. To je tako divan ishod”, rekao je on za Australijske medije. 

 

Preporučeno