80 godine prošloga veka su definitivno najbolje godine koje su se mogle proživeti. Jednostavno, krenuvši od hrane, mode, muzike, filmova, sporta, te godine su definitivno i dan danas neprevaziđene. Jednostavno, generacije koje su rođene u periodu posle tih godina, definitivno ne mogu razumeti o čemu se tu radi. 

Naravno da je svakome njegovo detinjstvo i vreme u kojem su odrastali u stvari najboilje, a mi danas govorimo o narodnoj sceni u tom periodu, kada su se pojavile i najveće pevačke legende, poput Šemse Suljaković,. Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Te pevačice su i dan danas na sceni, a pesme iz tog perioda su još uvek može se reći evergrini. 

Kako je samo bilo lepo u ta vremena, neki neće nikada saznati, ali je zato internet jako dobra stvar, jer imamo jako puno grupa po društvenim mrežama, koje izbacuju fotke iz ovih vremena. Tako se sada pojavila i fotka sa Draganom, u društvu jednog mladića, ali i kolegice iz tog vremena, a ko god da je video tu sliku skoro niko da nije znao o kojoj se pevačici tu radi. Da li vi znate ko je u pitanju? U pitanju je ako niste znali Slađa Delibašić, koja je danas ponosna baka, i koja ima sjajnui karijeru već iza sebe.

Preporučeno