Duško Tošić kako se makao sa fudbalskih terena, definitivno nije puno odmakao, jer se samo sada premestio u odelo, i bavi se menadžerskim poslom. Jako dobro se zna da ima jako velike veze u Kini, Turskoj i Nemačkoj gde je igrao, te sada već ima par prodaja mladih igrača iz Srbije koje šalje u ove zemlje, za jako solidne ugovore. 

Međutim, njegov privatni život je totalno doživeo brodolom još pre tri godine, kada je njegova supruga jelena Karlewuša uhvaćena u prevari sa bosanskim fudbalerom Ognjen Vranješom. Od tada su njihovi odnosi itekako zahladneli, a celo ovo vreme se priča o razvodu, koji se još uvek nije desio. 

Čak i njihovi prijatelji smatraju, da su njih dvoje u jako dobrim odnosima, ali jednostavno se malo igraju sa medijima, te sami sebi prave reklame. Duško Tošić je celo ovo vreme bio u Kataru, gde je spojio ugodno sa korisnim. Naime, pratio je Srpsku reprezentaciju, te je tražio povoljne angažmane za svoje igrače. Međutim, srpski mediji uveliko pišu da je on tamo sa ljubavnicom, ali jednostavno slike njih dvoje još uvek nema. 

Sa druge strane, konstantno on izbacuje fotke iz Katara, a ono što je primetno jeste to da je itekako dobio na kilaži. Mnogi komentarišu da mu itekako dobro stoji, a uslikan je i u jednom resstoranu, gde su mu prelepe hostese donele kolač sa njegovom slikom. 

 

Preporučeno